События

«Зробимо Україну чистою!»

16 квітня з 11-00 до 14-00 у більш ніж у 60 містах та селах України пройде всеукраїнське прибирання парків, узбіч доріг, скверів та інших зелених зон від сміття.

Програма заходу:
10.30-11.00 Розповідь про суть та ідею проекту від організаторів та партнерів
11:00-11:20 Інструктаж волонтерів, що прийшли на прибирання парку «Дорогожичі»
11:20-14:00 Прибирання парку «Дорогожичі»

Адреса проведення прес-бріфінгу:
парк Дорогожичі, вхід зі сторони вулиць Теліги та Мельникова. Виходити з метро направо, пройти через кіоски, звідти буде видно площадку. На мапі, що знаходиться в додатку, місце проведення прес-бріфінгу позначено двома чоловічками.

Для акредитації та за більш детальної інформації звертайтесь до Шиганської Ольги, JCI Київ
066 758 40 17, [email protected]

Про проект «Зробимо Україну чистою»
Ідея проекту, не просто прибрати сміття довкола, а виховати свідоме ставлення до природи, змінити ставлення українських громадян до життєвого простору та прищепити в суспільній свідомості потребу не смітити й дбати про довкілля. Такі проекти вже пройшли у 14 країнах Європи, в Україні проект на національному рівні проводиться вперше. На локальному рівні було проведено кілька акцій. Завдяки акції 25 вересня 2010 року силами 600 волонтерів було прибрано 18 парків Києва і зібрано 1552 мішки зі сміттям. 5 червня 2010 року ми зібрали 500 чоловік і прибрали 18 парків столиці, зібравши 371 кг пластикових пляшок, 2280 кг скла та 495 мішків з іншим сміттям. Все сміття було відправлене на переробку.
На сьогодні до участі в акції зареєструвалось понад 30 тисяч учасників
Співорганізатори: учасники громадської ініціативи «Let’s do it Ukraine!», молодіжна громадська організація «Нова Атлантида», Всесвітня федерація молодих лідерів та підприємців «JCI», «Біржа соціальної реклами», програма «Волонтери ООН», проект «WWF в Україні», ГО «Простір Свободи», ГО «Фундація регіональних ініціатив», ГО «Greencubator»
У Києві акція проходить за підтримки Київської міської державної адміністрації.

Партнери проекту:
Громадські організації співорганізатори: Greencubator, Новий Акрополь, AIESEC, Пласт, Новий Громадянин, Демократичний Альянс, фонд «Україно я за тебе», Екоклуб «Зелена хвиля», Громадський Простір
Переробники сміття: Remondis, Грінко, Веолія, Київміськвторресурс
Медіа кампанія: група агенцій TABASCO, Студія Еволюшин Фільм Продакшин, Біржа Соціальної Реклами
Зв\’язок: МТС
СМС розсилка: Lead 9, I-Free Україна
Медіапартнери: Новий канал, ІА «РБК Україна» та «Інтерфакс Україна», видавництво «Едіпрес», Ukr.net, ТРК Україна, Радіостанція «Київ 98 ФМ», ТРК «Київ», Europa plus, EcoStream.
Національний оператор зовнішньої реклами: Gallery
Комерційні партнери проекту, що допомагають ресурсом: IRS Group, Univest Prepress, Mirohost, Contactis, інтернет-магазин подарунків «Smile», TAC, A.Sept, Reglan.

Leave a Comment