События

Тематична зустріч «Благодійність у сфері охорони здоров’я: основні гравці та правила гри»

20 квітня 2011 року Український форум благодійників запрошує Вас на чергову Відверту розмову «Благодійність у сфері охорони здоров’я: основні гравці та правила гри». Захід відбудеться за підтримки БФ «Крона».

Мета зустрічі: визначити роль та значення благодійної діяльності у сфері охорони здоров’я, а також можливі інструменти взаємодії благодійників на шляху координації / оптимізації зусиль, часу, ресурсів та результатів власної діяльності.

Модератори зустрічі:
Олена Мацібох, Голова Правління, благодійний фонд “Крона”
Анна Гулевська-Черниш, директор, Український форум благодійників

Під час зустріч планується обговорення наступних питань:
– тенденції серед благодійників щодо підтримки сфери охорони здоров’я (хто, що, яким чином);
– труднощі та виклики, з якими стикаються благодійники при наданні благодійної допомоги, шляхи їх подолання;
– пріоритети співпраці з іншими благодійними інституціями, з державою, та медичними закладами задля підвищення ефективності благодійних ініціатив, проектів, програм у сфері охорони здоров’я;
– система моніторингу, контролю та оцінки благодійних ініціатив, проектів та програм, які здійснюються у сфері охорони здоров’я;
– роль благодійників у підвищенні ефективності національної системи охорони здоров’я, можливості та перспективи співпраці з урядом у реформуванні української медицини.

Учасники зустрічі: члени Українського форуму благодійників; представники благодійних фондів та організацій; представники органів державної влади та місцевого самоврядування соціальної спрямованості; представники бізнесу, які здійснюють благодійну діяльність; ЗМІ тощо.

Запрошуємо Вас взяти участь у цій тематичній зустрічі та поділитися власним баченням щодо ролі благодійної діяльності у сфері охорони здоров’я, а також дізнатися більше про можливі інструменти взаємодії благодійників на шляху оптимізації ресурсів та зусиль власної діяльності!

Дискусія відбудеться у конференц-залі бізнес-центру “ДНІПРО-ПЛАЗА” (офісний центр групи компаній “НІКО”, вул. Набережно-Хрещатицька, 4 причал) з 11.00 до 13.30.

Участь у заході: безкоштовна.

Для участі у тематичній зустрічі необхідно надіслати реєстраційну форму Ірині Скляр на електронну скриньку: [email protected] або на факс (044) 425 92 95 не пізніше 18 квітня 2011 року.

У зв’язку з обмеженою кількістю місць, реєстрація для участі в заході є обов’язковою. Члени Українського форуму благодійників та представники організацій, що подали свої реєстраційні заявки першими, матимуть перевагу.

Leave a Comment