События

Круглий стіл «Зелений офіс 2.0»

2 червня 2011, з 15.00 по 18.00, у приміщенні Києво-Могилянської Бізнес-Школи (вул. Волоська, 8/5, м. Київ) відбудеться круглий стіл «Зелений офіс 2.0». Співорганізатором та екологічним експертом заходу є член Глобального договору, громадська організація «Український екологічний клуб «Зелена Хвиля».

З 2009 року, коли зусиллями Глобального договору була видана брошура «Зелений офіс: З турботою про довкілля, з вигодою для бізнесу», Зелений офіс без перебільшення став найпоширенішою екологічною ініціативою серед членів мережі Глобального договору в Україні. Подією 2-го червня ми хотіли б повернутися до теми Зеленого офісу для того,щоб оцінити прогрес в реалізації, труднощі на цьому шляху, поділитися новими ідеями щодо удосконалення існуючих програм та моніторингу прогресу та багато іншого.

Цей захід стане майданчиком для обговорення та обміну кращими практиками Зеленого офісу від компаній, які першими підтримали цю ініціативу та систематично ведуть моніторинг її ефективності. Друга частина заходу буде присвячена практичним рішенням, які допоможуть підвищити ефективність та забезпечити системність Зеленого офісу.

«Зелений офіс 2.0» буде цікавий як для компаній, які тільки планують запроваджувати принципи Зеленого офісу, так і для тих, хто вже давно практикує еко-дружні підходи у своєму офісі. Також, запрошуємо всіх, хто може запропонувати українським офісам готові рішення по ресурсозбереженню та утилізації відходів.

Заохочуємо всіх учасників заходу принести промо матеріали Зеленого офісу у вашій компанії та контакти підрядників, які надають еко-послуги. Спільними зусиллями ми створимо Зелену галерею та банк контактів, які стануть ще одним практичним засобом Зеленого офісу.

Для підтвердження участі, надсилайте повідомлення на [email protected] до 31 травня 2011.

Leave a Comment