Акцент

«Про благодійність в Україні та світі за 40 хвилин»

«Про благодійність в Україні та світі за 40 хвилин»

   23 лютого 2012 року о 10.30 в Президент Готелі (вул. Госпітальна 12) у рамках ІV Міжнародної конференції «Благодійність 2020: бачення та стратегія розвитку» відбудеться прес-брифінг. Організатор: Український форум благодійників.

   Запишіть ексклюзивні коментарі та інтерв’ю з представниками провідних благодійних фондів та організацій України. Дізнайтеся, над чим працюють, чого бояться і на що сподіваються найкращі експерти філантропії семи країн світу. Виростіть дерево благодійності майбутнього. Відвідайте унікальний ярмарок зі школою, конкурсами та порталами для благодійності. Заготуйте річний запас добрих історій, звичайних чудес і героїв нашого часу, які так любить ваша аудиторія. Про них можна буде писати, говорити і показувати цілий рік!

   Учасники прес-брифінгу:

· Анна ГУЛЕВСЬКА-ЧЕРНИШ, директор Українського форуму благодійників;
· Пітер КУЛОЙ (Угорщина), філантроп, екс-фінансист;
· Хелена МОНТЕЙРО (Бразилія), виконавчий директор Всесвітньої ініціативи підтримки грантодавства (WINGS);
· Роза ГАЛЛЕГО (Іспанія), голова Європейської мережі донорських асоціацій (DAFNE);
· Ганна СТАРОСТЕНКО, виконавчий директор Фонду братів Кличків;
· Євген БИСТРИЦЬКИЙ, виконавчий директор Міжнародного благодійного фонду «Відродження»;
· Віктор ЛЯХ, президент Фонду Східна Європа, голова правління Українського форуму благодійників.

   Спеціальний гість конференції – бізнесмен і філантроп Мішель ТЕРЕЩЕНКО, онук видатного українського мецената й фінансиста (відкриття 09.00 – 09.30).

   Конференція об\’єднає досвід близько 300 спеціалістів у сфері благодійності. Крім відкриття і прес-брифінгу, запрошуємо журналістів на всі заходи конференції, зокрема на ток-шоу “Про благодійність із перших вуст”, яке модеруватиме Маргарита СІЧКАР, ресторатор, автор щорічного благодійного проекту PIG PARADE і засновниця благодійного фонду іпотерапії «Камелія». Із програмою та учасниками можна ознайомитися на сайті конференції: http://www.blagodiynist.info.

Leave a Comment