События

2 жовтня, у Міжнародний День Ненасильства у Київі відбудеться презентація книги Махатми Ґанді

2 жовтня, у Міжнародний День Ненасильства у Київі відбудеться презентація книги Махатми Ґанді2 жовтня, у Міжнародний День Ненасильства у Київі відбудеться презентація книги Махатми Ґанді

2 жовтня, у Міжнародний День Ненасильства, Східно-Європейський Інститут Розвитку (СЄІР) за сприяння Посольства Індії в Україні презентує книги Махатми Ґанді українською мовою та художній фільм «Ґанді» 1982 року легендарного англійського режисера та продюсера Сера Річарда Атенборо, що отримав вісім нагород Американської кіноакадемії. Вхід на показ фільму (англійською мовою) безкоштовний. Презентація відбудеться о 18:00 годині в приміщенні Будинку Кіно (вул. Саксаганського, 6, 2-й поверх).

«Око за око робить усіх сліпими» – це філософія керівника руху за незалежність Індії та засновника концепції ненасильства Махатми Ґанді, що відома всьому сучасному світу. 15 червня 2007 року Генеральна Асамблея ООН прийняла резолюцію, згідно з якою Міжнародний День Ненасильства відмічається саме 2 жовтня – у день народження Махатми Ґанді. У резолюції підтверджується «універсальна значимість принципу ненасильства», а також «бажання затвердити культуру світу, терпимості, розуміння та ненасильства».

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, пишіть на [email protected]

Очікуючи з нетерпінням зустрічі з Вами у Будинку Кіно

Leave a Comment