Новости

Посланці щастя від Avon провели Всеукраїнську акцію «День мами»

Посланці щастя від Avon провели Всеукраїнську акцію «День мами»

Цього року косметична компанія Avon разом зі своїми Представниками провела п’яту щорічну Всеукраїнську акцію «День мами» з 11 по 20 травня. Акція проводилася як онлайн, так і офлайн.

Посланці щастя від Avon провели Всеукраїнську акцію «День мами» УЗНАВАЙ МГНОВЕННО о свежих новостях на официальной странице журнала в Facebook

Для онлайн-кампанії, Avon оголосила збір відео серед Представників і клієнтів марки для соціального ролика. Всього 50 осіб з усіх регіонів країни прислали ролики. Прем’єра відео « Дякую мамо!» відбулася 11 травня в День мами і всього за 4 дні ролик зібрав 85000 переглядів в Youtube .
Це перший в країні соціальний ролик з привітаннями до мам, героями якого стали прості українці.

Паралельно на сторінках соціальних мереж AvonUkraine проводився фото-конкурс «Я і Мама». 400 людей надіслали свої знімки, щоб побачити їх в фотоколажі.

На додачу до цього, 2000 волонтерів благодійної програми « Разом проти раку грудей » вийшли на вулиці 100 міст країни в кожній області України і АРК Крим, щоб привітати жінок з чудовим святом і попросити їх піклуватися про здоров’я молочних залоз, проходити регулярні обстеження. «Щасливі мами – щасливі дітки» – запевняли волонтери.

Варто відзначити високу залученість волонтерів. Кожна команда готувалася до свята заздалегідь, придумували ідеї розважальну програму, подарунки для городян. Волонтери Avon дарували жінкам квіти, пов’язували на руки рожеву стрічку (символ благодійної програми), пригощали домашнім печивом у вигляді стрічки і вручали вітальну листівку, на зворотному боці якої була інформація про самообстеження грудей. Більшість команд ще влаштовували різні призові конкурси. Деякі проводили дитячі концерти в школах і садка, (Маріуполь, Мелітополь) влаштовували жіночі вечірки (Красноармійськ, (Луганськ), міські паради (Бердянськ), флеш-моби по темі «Рожевої стрічки» (Тячів, Львів, Сміла, Кривий Ріг). Також величезний ентузіазм волонтерів допоміг на партнерських домовленостях залучити місцеві ЗМІ, організувати консультації докторів – мамологів, демонструвати соціальні ролик по телебаченню і на відео-бордах.

Всього Представники Avon привітали більше 200 000 жінок та їх діток.

«День мами – святе свято. Ви б бачила радісні очі мам, яких ми вітали, щасливі посмішки дітей! Багато жінок і навіть чоловіки щиро дякували нам за те, що незважаючи ні на що організували свято. Ми нагадували людям про істинні цінності. Я вірю, що вони будуть ще більше любити і берегти один одного» – Яна Притуляк, Посол доброї волі Avon в м. Луганську.

Ефективність соціальної програми перевіряється тоді, коли її починають масово підтримувати в суспільстві, навіть якби компанія припинила її фінансування.
Таким прикладом є святкування «Дня мами » в Україні . Ще рік тому про це свято згадувало зовсім мало ЗМІ і багато людей дивувалися, дізнаючись про нього. Зате цього року вже повсюдно відзначалося як-багато редакцій і людей навколо вітали з Днем мами жінок! Ми вважаємо, що така масова обізнаність громадян, стала можливою в тому числі завдяки проведенню щорічної Всеукраїнської акції «День мами» волонтерами благодійної програми Avon «Разом проти раку грудей » ще з 2009 року.

Дякуємо тисячі волонтерів та партнерів, які підтримали Всеукраїнську акцію!

Leave a Comment