Новости

«Емвей Україна» підтримає «Пробіг під каштанами»

«Емвей Україна» підтримає «Пробіг під каштанами»

Компанія «Емвей Україна» вдруге виступає генеральним партнером щорічної спортивно-благодійної акції «Пробіг під каштанами».

«Емвей Україна» підтримає «Пробіг під каштанами» УЗНАВАЙ МГНОВЕННО о свежих новостях на официальной странице журнала в Facebook

Мета проекту – зібрати кошти на допомогу дітям з проблемами серця. Компанія запрошує всіх бажаючих 7 вересня 2014 вийти на старт «Пробігу під каштанами» у Києві та своєю участю врятувати життя дітей.

Amway завжди допомагає піклуватися про здоров’я. У випадку з «Пробігом під каштанами» ця робота буквально множиться на два: біг допомагає і самим учасникам, і дітям, які потребують лікування серця. Всі зібрані в рамках Пробігу кошти будуть використані для допомоги маленьким пацієнтам Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України у Києві.

У «Пробігу під каштанами» перемога починається на старті: чим більше людей підтримають ініціативу, тим вагомішим буде допомога дітям. У 2013 році команда бренду NUTRILITE, традиційно найбільш численна на забігу, зібрала найбільшу суму за всю історію участі – понад 385 тис. грн. Ці кошти поповнили загальну скарбничку проекту (всього було зібрано 643 850 тис. грн.) І стали основою для придбання контрапульсатора – унікального апарата, який щорічно здатний рятувати близько 20-30 чоловік, що раніше вважалися невиліковними.

У 2014 році «Пробіг під каштанами» відбудеться 7 вересня у Києві. Точне місце проведення поки уточнюється. Компанію «Емвей Україна» на Пробігу, як і завжди, представить команда NUTRILITE.

Leave a Comment