Акцент

Глобальний договір приєднався в якості національного партнера до акції «Зробимо Україну чистою»

Глобальний договір приєднався в якості національного партнера  до акції «Зробимо Україну чистою»

   В 2012 році Глобальний договір приєднався в якості національного партнера до акції «Зробимо Україну чистою», що пройде 28-го квітня 2012 року.

   За посиланням можна знайти презентацію акції та мотивуюче відео: http://www.letsdoit.org.ua/static/faq/

   Проекти з очищення територій, як дехто з вас пригадує, для Глобального договору є знайомими і неодноразово підтримувались вами. В цьому році ми вирішили об’єднати зусилля з багатьма іншими учасниками для посилення «месиджу» і ще більшого залучення. «Зробимо Україну чистою» – громадська ініціатива. Минулого року, а саме 16 квітня 2011 року ініціатива зібрала понад 22 000 українців, які вийшли на вулиці своїх міст, щоб прибрати сміття. Проект діє в рамках міжнародного соціального проекту «Let\’s Do It!», який спрямований на те, щоб очистити від сміття нашу спільну домівку. До цієї чудової ініціативи вже долучилися більш ніж 81 країна світу.

   Буде чудово, якщо компанії Глобального договору приєднаються до даного проекту, залучивши своїх співробітників не лише у Києві, а й інших містах України. Для більш детальної інформації стосовно умов участі і місць проведення акції просимо контактувати пані Оксану Тюпу за електронною адресою [email protected]. Від імені Секретаріату будемо вдячні за невелике повідомлення на [email protected] щодо намірів вашої компанії взяти участі у проекті.

Leave a Comment