Главная

Компанія ВОЛЯ стала офіційним спонсором національної дефлімпійської збірної команди на ХХІ Дефлімпійських іграх у Тайпеї.

Компанія ВОЛЯ стала офіційним спонсором національної дефлімпійської збірної команди на ХХІ Дефлімпійських іграх у Тайпеї.Компанія ВОЛЯ стала офіційним спонсором національної дефлімпійської збірної команди на ХХІ Дефлімпійських іграх у Тайпеї.

Київ. 1 червня 2009 року. Саме у Міжнародний день захисту дітей та у сьому річницю своєї діяльності Компанія ВОЛЯ стала офіційним спонсором національної дефлімпійської збірної команди України на ХХІ Дефлімпійських іграх, які пройдуть з 5 по 15 вересня в Тайвані, м. Тайпей.

Національний комітет спорту інвалідів України (далі – НКСІУ) та компанія ВОЛЯ у цьому році продовжили успішне партнерство, що було розпочато у 2008 році, коли компанія ВОЛЯ виступила офіційним спонсором Національної паралімпійської збірної з літніх видів спорту на XIII літніх Паралімпійських іграх у Пекіні та стала офіційним спонсором НКСІУ.

Спортсмени-інваліди України, які неодноразово підкорювали найвищі спортивні п\’єдестали світового спорту, долаючи на своєму шляху чимало перешкод, – яскравий приклад нездоланної сили людського духу та досягнення недосяжного. На думку світової спортивної спільноти та за оцінками міжнародних спортивних експертів, у розвитку спорту інвалідів наша країна займає стійку лідерську позицію. Про це свідчать потужні перемоги наших спортсменів з інвалідністю на найвищих спортивних світових форумах: це і минулорічна надзвичайна перемога української збірної команди з літніх видів спорту на ХІІІ літніх Паралімпійських іграх у Пекіні із сенсаційним здобутком нагород – 24 золотих, 18 срібних та 32 бронзових медалі та 4 світове місце за кількістю золотих нагород, попередні перемоги у зимовому паралімпійському Турині − 2006 (третя світова позиція) та потужній перемозі у Мельбурні-2005 на ХХ літніх Дефлімпійських іграх, де наша національна команда спортсменів з вадами слуху виборола перше місце у світі!

Президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Михайлович Сушкевич коментує: «Тайпей-2009 – це дуже серйозний екзамен, в якому візьмуть участь понад 4 000 спортсменів зі всього світу. Наразі право участі у ХХІ літніх Дефлімпійських іграх в Тайпеї від України здобули 148 спортсменів. До речі, українська дефлімпійська збірна команда візьме участь в 14-ти із 20-ти представлених у Тайпеї-2009 видів спорту: зараз до майбутніх змагань готуються збірні команди з футболу, волейболу, баскетболу, пляжного волейболу. Що стосується індивідуальних видів спорту, то в Іграх братимуть участь спортсмени з плавання, легкої атлетики, настільного тенісу, греко-римської та вільної боротьби, кульової стрільби, спортивного орієнтування. Також вперше візьмуть участь українці в таких видах спорту як: дзюдо, карате та тхеквондо. Звичайно, нелегко буде втримати першу світову позицію, завойовану у 2005 році в Мельбурн, адже увесь світ прискіпливо спостерігатиме за чемпіонами минулих, ХХ літніх Дефлімпійських ігор. Попереду у наших спортсменів серйозна підготовка – як фізична, так і моральна. І всі ми – вболівальники, представники Національного комітету спорту інвалідів України, представники Українського центру з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт», Спортивної федерації глухих України та офіційний спонсор національної дефлімпійської збірної команди з літніх видів спорту та Національного комітету спорту інвалідів України − компанія ВОЛЯ, з підтримкою якої ми зможемо подолати все, – віримо в перемогу наших сильних духом спортсменів у Дефлімпіаді-2009. А також віримо і надіємось на те, що нечуючі спортсмени України, які будуть представляти державу на найвищому міжнародному рівні будуть насправді почуті українським суспільством, урядом, Парламентом».

Президент компанії ВОЛЯ Сергій Юлійович Бойко підкреслив: «Наша компанія надзвичайно пишається партнерством з українськими спортсменами з інвалідністю, які постійно засвідчують безмежність людських можливостей і нездоланну силу волі. Слоган нашої компанії – Я МОЖУ ВСЕ! – тому що для волі людини немає ніяких перешкод. Він перекликається з ідеєю спортивного руху людей з інвалідністю. Для нашої компанії бути спонсором дефлімпійської збірної – це ще одна нагода підтримати українських спортсменів, які гідно представлятимуть Україну на найвищому міжнародному рівні, і ще раз докажуть, що ми маємо найсильнішу волю до перемоги. Компанія ВОЛЯ вже звернулася до своїх абонентів для того, щоби разом підтримати наших спортсменів. Ми, як єдина команда, зробимо свій вклад у досягнення нашої дефлімпійської збірної команди на високому спортивному форумі у Тайвані».

Leave a Comment