Главная

Інформаційний центр зі зміни клімату \”КліматІнфо\” повідомляє про можливість стажування

Інформаційний центр зі зміни клімату "КліматІнфо" повідомляє про можливість стажуванняІнформаційний центр зі зміни клімату “КліматІнфо” повідомляє про можливість стажування

Фундація розвитку екологічних та енергетичних ринків має два вакантні місця для стажерів на літні місяці. Вимоги – знання англ. мови, володіння ПК та Інтернетом, базові знання по Кіотському протоколу. Основні обов”язки – переклад укр. законодавства на англійську, відслідковування інформації про імплементацію Кіотського протоколу в Україні, інше. Переклад не має обов”язково бути професійним.

Організація пропонує – незамінний досвід роботи за спеціальністю в сучасній галузі, оформлення профільної практики, можлива оплата роботи (в залежності від якості її виконання). Конкурсний відбір за результатами співбесіди.
Співбесіди відбудуться 17-25 червня.

Про своє бажання пройти стажування просимо повідомляти координатору “КліматІнфо” Юлії Маклюк за тел 8097 144 03 12, [email protected]
Просимо вас переслати цю пропозицію вашим колегам та друзям, котрих вона може зацікавити.
_______________________________________________________________________________________
Фундація розвитку екологічних та енергетичних ринків є щойно створеною всеукраїнською некомерційною організацією, головною метою якої є сприяння ринково орієнтованим природоохоронним та енергетичним програмам в Україні. Основним завданням організації в Україні є сприяння торгівлі квотами та скороченнями викидів, торгівлі водними ресурсами та торгівлі сертифікатами „зеленої” енергії. Організація є прибічником природоохоронної політики, в основі якої лежать ринкові механізми торгівлі і яка дає добрі екологічні результати.

Leave a Comment