Главная

Журнал „Експерт Україна” та Український форум благодійників запрошують до співпраці

Журнал „Експерт Україна” та Український форум благодійників запрошують до співпраціЖурнал „Експерт Україна” та Український форум благодійників запрошують до співпраці задля створення першого в Україні посібника із розробки та реалізації корпоративних благодійних програм, підготовка та видання якого заплановані на осінь 2009 року.

Даний посібник буде розроблений та підготовлений журналом „Експерт Україна” та Українським форумом благодійників у рамках спільного проекту „Популяризація корпоративної філантропії задля розвитку громадянського суспільства в Україні” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Робоча назва запланованого видання: „Як створюються корпоративні благодійні програми в Україні: успішний досвід”. Це буде перший посібник, який об’єднає український успішний досвід у сфері корпоративної філантропії. Більш детально про концепцію посібника та його попередній зміст – у презентації.

Пропонуємо Вашій компанії поділитись своїми напрацюваннями у сфері благодійності. Цей досвід стане основою для практичних прикладів посібника, що будуть підкріплювати теорію корпоративної філантропії.

Просимо Вас заповнити спеціально розроблену анкету для цього проекту, яка допоможе розкрити досвід Вашої компанії у сфері благодійності.

Звертаємо Вашу увагу, що на більшість запитань даного опитувальника вже дані варіанти відповідей, серед яких Вам треба означити ту, що відповідає діяльності компанії. Але, звичайно, анкета містить і відкриті запитання, в яких слід навести приклади конкретних благодійних програм/проектів компанії. Для підготовки якісного видання ми зацікавлені отримати якнайширші відповіді.

Заповнену анкету треба повернути не пізніше 20 червня 2009 року на електронну адресу [email protected].

Leave a Comment