Главная

Малятки й не малятки все знають про податки

Малятки й не малятки все знають про податкиМалятки й не малятки все знають про податки Закінчився конкурс «Податки очима дітей-2009»

Добіг кінця Всеукраїнський конкурс дитячої творчості „Податки очима дітей”-2009, ініційований Державною податковою адміністрацією України. Журі у складі відомих художників, мистецтвознавців, діячів культури, керівників провідних засобів масової інформації, закладів мистецтва та підприємств і організацій оголосило переможців творчого конкурсу.

Визначилися переможці за трьома віковими категоріями із числа авторів художніх, літературних творів та творів декоративно-прикладного мистецтва. Також були названі кращі роботи у номінаціях: „Оригінальність розкриття теми”, „Найкраще відображення історії оподаткування”, „Найкращий плакат з податкової тематики” та ін.

До участі у творчому змаганні запрошувалися учні шкіл віком 6-15 років. На конкурс було надіслано майже 30 тис. робіт. 240 робіт посіли перші місця у регіональних конкурсах. 90 переможців отримали путівки до дитячого санаторно-оздоровчого центру „Маяк” у м. Євпаторія.

– У цьому конкурсі не може бути переможених і переможців. Він дає можливість розвивати усі види творчості. Дитячий погляд на дорослі речі – можливість ще раз наголосити на необхідності сплати податків. Держава є міцною тоді, коли громадяни сплачують податки і, відповідно, наповнюють бюджет країни та місцевих громад, – наголосив заступник Голови ДПА України Сергій Лєкарь, заступник голови журі конкурсу.

Співорганізаторами конкурсу виступили Асоціація платників податків України та Центральна рада Всеукраїнської профспілки працівників ОДПС. Конкурс підтримали ряд провідних українських компаній – партнерів податківців у виховній справі. 8 років партнером ДПАУ в проведенні конкурсу є Група компаній «ФОКСТРОТ».

– Наш бізнес стояв у витоків створення конкурсу, і сучасні складні економічні часи не змогли завадити подальшому партнерству у соціально-корисній справі, – сказав, коментуючи партнерство, голова Ради засновників Групи компаній «ФОКСТРОТ» Геннадій Виходцев.

Завершальною частиною конкурсу стане виставка творчих робіт учасників, відкриття якої заплановане на вересень цього року.

Малятки й не малятки все знають про податки

Leave a Comment