Новости

Запорука стійкого розвитку вітчизняного ретейлу – єднання лідерів, влади та громадських організацій

Запорука стійкого розвитку вітчизняного ретейлу – єднання лідерів, влади та громадських організаційЗапорука стійкого розвитку вітчизняного ретейлу – єднання лідерів, влади та громадських організацій

23 липня, напередодні професійного свята Дня працівників торгівлі Українська торгівельна асоціація зібрала кращих представників галузі на урочисте засідання.

Урочисте засідання відбулося за підтримки Міністерства економіки України. Міністр економіки Богдан Данилишин вручив лідерам галузі Подяки Прем’єр Міністра України «за багаторічну сумлінну працю, значний внесок у реформування внутрішньої торгівлі, розвиток підприємництва, формування ринкової інфраструктури в Україні». Серед нагороджених – засновники та працівники таких відомих торгівельних організацій, як «Фокстрот», «Unitrade group», «Фуршет», «АТБ», «Сатурн Холдинг», ТГ «Таргет», «МТІ», «Край».

– Це люди, від яких значною мірою залежить добробут та процвітання нашої країни, які розвивають найважливіший сектор у системі народного господарства й роблять все для того, аби торгова справа в Україні була дійсно престижною, – зауважив міністр економіки України Богдан Данилишин.
– Торгівля – потужний двигун економіки, й оптимістичною для суспільства є тенденція консолідації представників торгівельної галузі, які працюють, орієнтуючись на європейські стандарти роботи, – прокоментував подію співзасновник Групи компаній «ФОКСТРОТ», голова наглядової ради «Фокстрот. Техніка для дому» Валерій Маковецький. – Соціальна відповідальність лідерів – бути не конкурентами, а партнерами, об’єднатися задля розвитку власного бізнесу та загального суспільного розвитку.

– Ми вперше відзначаємо своє професійне свято таким широким колом, й щиро віримо, що з цього дня починається формування самої галузі торгівлі в Україні. Щиро вірю, що починається ера, коли працювати в торгівлі стане почесно, – зауважив президент УТА Ігор Баленко.
Ідею об’єднання підтримали й решта партнерів свята в Українському домі – очільники Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва України, Української торгово-промислової конфедерації.

Запорука стійкого розвитку вітчизняного ретейлу – єднання лідерів, влади та громадських організацій

Запорука стійкого розвитку вітчизняного ретейлу – єднання лідерів, влади та громадських організацій

Довідка: Українська торгівельна асоціація створена в 2008 році. Діяльність Української торгівельної асоціації спрямована на забезпечення ефективного діалогу торгівельної галузі з владою. Жодне рішення стосовно підприємств торгівлі не має прийматись без проведення консультацій та погодження з Асоціацією. На думку Учасників Асоціації таке завдання може виконати тільки професійна організація, що спирається на широке представництво підприємств галузі.

На сьогодні УТА об’єднує понад 30 найбільших торгівельних мереж.

Прес—служба УТА,
Конт. тел.: 453-06-20

Leave a Comment