Новости

Готель «Радіссон САС» приєднається до екологічної ініциативи Година Землі

Готель «Радіссон САС» приєднається до екологічної ініциативи Година Землі

27 березня 2010 року о 20:30 готель «Радіссон САС» у Києві приєднається до мільйонів людей з усіх куточків планети та відключить світло на одну годину – Годину Землі (Earth Hour), щоб таким чином показати світу, що вихід із загрозливої ситуації глобального потепління існує і полягає у колективних діях.

Вперше Година Землі була проведена у 2007 році Сіднеї, Австралія, коли всі мешканці міста вимкнули світло і у такий спосіб показали свою стурбованість глобальною зміною клімату. Вже наступного року ця акція отримала світову підтримку, до неї приєдналися міста, урядові та ділові організації, визначні пам’ятки культури, такі як Сіднейська Опера, Ейфелева Башта, Колізей, небайдужі до свого майбутнього громадяни. А з 2009 року і Україна підтримала Годину Землі.

Вже другий рік поспіль готель «Радіссон САС» підтримує екологічну ініціативу Година Землі, щоб показати свою співучасть та неообхідність об’єднаних дій для боротьби із зміною клімату. Усі готелі мережі Rezidor Hotel Group, до якої і належить «Радіссон САС» у Києві, буде відключено фасадне освітлення та основне світло у холі, ресторанах, у службових приміщеннях. Увімкненими лише залишаться прилади та приміщення, які забезпечують необхідну операційну діяльність готелю.

У готелі «Радіссон САС», Київ зупиняється велика кількість людей як з України, так і з усього світу, тому основною метою співробітників 27 березня буде проінформувати та добровільно долучити гостей до участі у акції і перш за все буде запропоновано вимкнути світло у власній кімнаті. Ця подія спрямована на єднання людей з благородною метою, тому всі охочі до пізнання нового зможуть приєднатися до різноманітних заходів, що будуть проходити у готелі. З 20:00 у лаунж барі K-Largo шеф-кухар готелю Ронні Бадендік буде проводити гастрономічний тренінг із приготування страв без використання електрики і зможе наочно переконати, як корисно та одночасно дбайливо до оточуючого середовища можна харчуватися. А для смачного процесу навчання гостям запропонують спеціальні коктейлі, що також приготовлені „зеленим” способом.

Для гостей-романтиків можна порекомендувати ресторан італійської кухні Mille Miglia. Його шеф-кухар, Сальваторе де Віво, запропонує меню із 3 страв, для приготування якого не потрібно користуватися електрикою. Замовляючи спеціальні страви, кожний відвідувач зможе зменшити свій вплив на довкілля. А для створення романтичного настрою і з нагоди акції Години Землі ресторан буде прикрашений прекрасним незмінним атрибутом – багаточисельними свічками.

Таким чином, «Радіссон САС» зможе довести, що всі операційні відділи готелю та гості можуть приймати активну участь у боротьбі із зміною клімату. Участь готелю в акції Година Землі проходить в рамках корпоративної програми Відповідального Бізнесу (Responsible Business).

Leave a Comment