Новости

День здоров’я дасть новий старт «Спортивній Україні!»

День здоров’я дасть новий старт «Спортивній Україні!»

Всеукраїнський День здоров’я стане початком нового етапу роботи Національної соціальної програми «Спортивну Україну будуймо разом!».

7 квітня благодійна організація «Фонд Братів Кличків» та міжнародний бренд «Nemiroff» у рамках довгострокової соціальної програми «Спортивну Україну будуймо разом!» оголошують черговий всеукраїнський конкурс на визначення наступних трьох спортивних залів у різних регіонах України для подальшого їх ремонту та реконструкції, технічного облаштування, оснащення спортивним знаряддям для занять боксом.

Партнери проводять соціальну програму вже понад два роки. За цей час вона набула широкого резонансу по всій країні. Відкриття оновлених спортивних об’єктів перетворюється на довгоочікувані події регіонального масштабу, до організації та проведення яких долучаються місцеві та обласні ради, державні підприємства, спортивні федерації та клуби. Зростають обсяги інвестицій, які закладаються в оновлення не лише приміщень, але й інфраструктури. Кожного дня організатори отримують сотні заявок бажаючих взяти участь у конкурсі.

«Наша робота – це своєрідний заклик бізнес-середовища до співпраці, до відповідальності перед суспільством та молоддю. Після вдалих перших кроків, ми продовжуємо розвивати нашу програму і сподіваємося, що вона надихне і бізнес, і владу до відповідних дій у цьому напрямку», – сказав Віталій Кличко.

«Програма «Спортивну Україну будуймо разом!» розпочиналась як ініціатива двох партнерів, котрі прагнуть розвивати спортивний рух в Україні. Але зараз ми раді відзначити, що проект перетворився на національний тренд, це вже не лише справа окремих людей, а позиція суспільства», – додав президент, голова Ради директорів компанії Nemiroff Олександр Глусь.

Умови участі у конкурсі незмінні та однакові для всіх. Спорт має бути доступний для кожного охочого українця, тому неважливо, звідки прийде заявка – від вищого навчального закладу чи місцевого осередку. Більше того – за умовами програми «Спортивну Україну будуймо разом!» її учасниками можуть бути не лише державні та комунальні спортивні установи, але й громадські спортивні організації, у яких є приміщення, що потребує ремонту.

Обов’язкова умова для учасників соціальної програми та для місцевої влади – гарантування того, що впродовж наступних 10 років після проведення ремонту та модернізації спортзал не буде перепрофільований чи приватизований. Заняття в спортивному закладі мають бути безкоштовними для кожного бажаючого. Місцева влада також має гарантувати, що тренери та персонал залу будуть отримувати зарплатню.

Більш детально про критерії відбору залів та умови конкурсу можна дізнатися за адресою www.klichkofund.org.ua. Результати конкурсу будуть оголошені 30 червня 2010 року на офіційному сайті БО «Фонд Братів Кличків».

Довідка:

Всеукраїнська соціальна програма «Спортивну Україну будуймо разом!» стартувала у 2007 році та має на меті зробити спорт більш доступним для українців незалежно від місця проживання, віку та статку. У 2008 році «Фонд братів Кличків» та міжнародний бренд Nemiroff провели конкурс між державними та комунальними спортивними установами за право володіти сучасною та функціональною спортивною залою. За результатами конкурсу протягом 2008-2010 року було відкрито спортивні зали у містах Немирів, Переяслав-Хмельницький, Маріуполь, Хмельницький та Коломия.

Фонд братів Кличків – благодійна організація, заснована Віталієм та Володимиром Кличками у 2003 році. Головною метою Фонду є створення необхідних умов для гармонійного розвитку молоді. Протягом п’яти років роботи Фонд здійснив низку соціальних проектів, покликаних популяризувати здоровий спосіб життя, розвивати спорт, підтримувати талановиту молодь та ін.

Діяльність Фонду братів Кличків полягає в реалізації соціальних проектів, пошуку додаткових засобів фінансування, а також у розвитку партнерських відносин з іншими благодійними організаціями та соціально відповідальним бізнесом.

Nemiroff Холдинг — соціально відповідальна компанія, що приділяє особливу увагу реалізації соціальних та благодійних програм, а також виступає організатором та спонсором проектів міжнародного рівня у галузі спорту, культури, моди та ін.

Серед заслуг компанії: підтримка серії знакових поєдинків світового професійного боксу; раллі-рейдів позашляховиків Nemiroff Trophy; турнірів з армреслінгу Nemiroff World cup. Компанія Nemiroff підтримує молодих спортсменів, піклується про розвиток вітчизняного спорту, разом з Фондом братів Кличків реалізує Національну соціальну програму «Спортивну Україну будуймо разом!».

Leave a Comment