Новости

Співробітники IFC відзначили День Землі посадкою дерев

Співробітники IFC відзначили День Землі посадкою дерев

Співробітники київського офісу IFC відзначили наближення Дня Землі та довгоочікувану весну посадкою в околицях столиці 120 дерев, які допоможуть створити зелену зону для місцевих жителів.

Провівши підрахунок кількості дерев, що використовуються щороку для задоволення потреб офісу в папері, персонал IFC виступив з ідеєю «повернути дерева природі». Ця ідея була підтримана рештою співробітників та здобула схвалення керівництва. Ключовим завданням стало не пропустити період, сприятливий для посадки. Таким чином, 15 квітня більше ніж 50 працівників київського офісу IFC посадили 120 вічнозелених туй, які допоможуть розширити зелену пішохідну зону для жителів Позняків. Дерева не лише забезпечать свіжим повітрям місцевих жителів, котрі живуть поблизу однієї з найбільших магістралей столиці, що пов’язує центр міста з міжнародним аеропортом Бориспіль, а також відіграватимуть важливу соціальну та естетичну роль.

«Зелена територія, засаджена персоналом IFC, зробить місцеву пішохідну зону мальовничим та дружнім місцем. Лише за п’ять років ці дерева перетворяться на парк поблизу озера, де люди зможуть гуляти та проводити вільний час. Крім цього надзвичайно приємно бачити, як багато жителів – пенсіонерів, молодих батьків та дітей – оцінили нашу роботу та запропонували свою допомогу» – поділилася враженнями Олена Волошина, Голова Представництва IFC в Україні.

Окрім цього, серед досягнень ресурсозберігаючої програми київського офісу IFC можна назвати впровадження сортування та переробки відходів для всього офісного комплексу, встановлення енергозберігаючих сенсорних ламп в офісних приміщеннях, стимулювання використання сходів замість ліфтів, окремо слід відмітити соціальні ініціативи працівників на Новий рік та Різдво для підтримки дітей.

Співробітники IFC відзначили День Землі посадкою дерев

Leave a Comment