Новости

Компанія Кока-Кола підтримує Міжнародний день захисту дітей

Компанія Кока-Кола підтримує Міжнародний день захисту дітей

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, який щороку відзначається 1 червня, Компанія Кока-Кола Україна підтримала ініціативи благодійного фонду «Приятелі дітей», щоб створити яскраві події для дітей.

Так, завдяки благодійній допомозі Компанії Кока-Кола, близько 40 дітей з функціональними обмеженнями, які об’єднуються навколо громадської організації сімей, що виховують інвалідів з функціональними обмеженнями «Долоні», змогли влаштувати веселий пікнік. Здоровій людині важко уявити, як складно живеться таким людям у нашому суспільстві, як важко вибратись таким дітям за місто, і наскільки важливими є такі загальні зустрічі для цієї категорії дітей-інвалідів та їхніх батьків. А тому щирою була їхня радість, адже, попри свої захворювання, ці діти особливо відчувають добро і віддячують своїми усмішками.

Іншим проектом, реалізованим Фондом «Приятелі дітей» за допомоги Компанії Кока-Кола Україна напередодні Дня захисту дітей стала виставка фоторобіт, підготовлених у рамках двох – дитячого та молодіжного – проектів. В одній частині представлені фотороботи дітей з інтернатів Києва та Київської області. А друга частина – це звіт міжнародного молодіжного медіа-конкурсу, що проводився у рамках кампанії «Моє місто – моя Європа» у 15 країнах Європи громадськими організаціями, членами мережі «youthNET». Ініціатори та організатори міжнародного медіа конкурсу – Генеральна дирекція «Освіта та культура» Європейської комісії, регіональна організація у Центральній Європі «Центральна Європейська Ініціатива», Міжкультурний центр, Відень (Interkulturelles Zentrum), а місце для проведення експозиції надав Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім».
Представлені дитячі та юнацькі роботи вразили професійне журі своєю зрілістю світосприйняття та засвідчили активну позицію молодого покоління щодо нагальних суспільних проблем у сфері довкілля, здорового активного способу життя та культури.

Перше місце за свою роботу «Політ над Києвом» було присуджено Костянтину Котову. А роботи Ервіна Поліщука отримали спеціальний приз і були визнані такими, що піднімають актуальну проблему та висвітлюють її в оригінальний спосіб.

Компанія Кока-Кола підтримує Міжнародний день захисту дітей

Костянтин Котов. «Політ над Києвом»

Компанія Кока-Кола підтримує Міжнародний день захисту дітей

Ервін Поліщук. «Це повертається до тебе».

Компанія Кока-Кола підтримує Міжнародний день захисту дітей

Ервін Поліщук. «Бути чи не бути?…»

Leave a Comment