Новости

ДІТИ ЖОВТНЕВЩИНИ РОЗІГРАЛИ КУБОК ЧЕМПІОНІВ

ДІТИ ЖОВТНЕВЩИНИ РОЗІГРАЛИ КУБОК ЧЕМПІОНІВ

Миколаїв, 9 серпня 2010 року – Сьогодні в с. Шевченково Жовтневого району відбулася Спартакіада на Кубок Чемпіонів, яка пройшла за підтримки адміністрації Жовтневого району та компанії «Сандора» (входить до складу PepsiCo).

Спартакіада, що відбулася, є одним завершальних спортивних заходів, що проводяться серед дітей пришкільних оздоровчих таборів «Сузір\’я» і «Орлятко», які функціонують у рамках проекту Фонду «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні» за підтримки Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду «Відродження».

За інформацією директора ЦСП Дмитра Мурашка, завершальний етап спортивного багатоборства між таборами проходив по трьом напрямках: шашки, естафета «Веселі старти» й футбол. Причому останній етап був включений по особливому наполяганню молодих шевченківських футболістів. Проте, більше технічні футболісти «Сузір\’я» Галицинівської загальноосвітньої школи залишилися беззастережними переможцями в цьому етапі змагань.

В результаті по істині жарких та насичених спортивних баталій перемогу отримала команда табору «Орлятко» Шевченківської загальноосвітньої школи.

На урочистій лінійці голова Жовтневого районної ради В\’ячеслав Печериця, начальник Управління у справах сім\’ї та молоді Миколаївської облдержадміністрації Микола Жук, адміністративний директор компанії «Сандора» Валерій Жуков вручили переможцям Кубок Чемпіонів, а членам команди-переможниці та командам-призерам – грамоти, медалі й спортивну форму. У завершенні всіх учасників, організаторів Спартакіади чекав корисний, смачний й охолоджений сюрприз – фруктові соки від компанії «Сандора».

У свою чергу Валерій Жуков відмітив, що для компанії «Сандора», що входить до складу PepsiCo, ініціативи, які спрямовані на формування здорового способу життя та підтримку талантів серед підростаючого покоління, – це не лише добра традиція, але й втілення ключового принципу компанії – «Відповідально до Мети».

ДІТИ ЖОВТНЕВЩИНИ РОЗІГРАЛИ КУБОК ЧЕМПІОНІВДІТИ ЖОВТНЕВЩИНИ РОЗІГРАЛИ КУБОК ЧЕМПІОНІВДІТИ ЖОВТНЕВЩИНИ РОЗІГРАЛИ КУБОК ЧЕМПІОНІВДІТИ ЖОВТНЕВЩИНИ РОЗІГРАЛИ КУБОК ЧЕМПІОНІВДІТИ ЖОВТНЕВЩИНИ РОЗІГРАЛИ КУБОК ЧЕМПІОНІВ

Leave a Comment