Новости

ЗРОБИТИ ЖИТТЯ КРАЩЕ

ЗРОБИТИ ЖИТТЯ КРАЩЕ

Миколаїв, 27 серпня 2010 року – у Центрі соціальних програм РУСАЛу відбулося вручення подарунків учасникам благодійної акції “Кожна дитина має право на свято”. Її ініціаторами виступили трудові колективи й адміністрація підприємств промплощадки ОК РУСАЛ в Миколаєві за участю ЦСП РУСАЛу, а одержувачами – 51 дитина з малозабезпечених, багатодітних та неблагополучних сімей, що проживають в Корабельному районі.

Для цих дітей така увага заводчан звична. Напередодні Новорічних й Різдвяних свят вони вже отримували персональні подарунки. У липні дітям були вручені персональні сертифікати на 300 гривен кожному. На них вони могли вибрати усе, що необхідно для навчання в школі, занять в секціях тощо. І ось сьогодні, коли були закуплені необхідні канцтовари, шкільна форма, спортивний одяг, інвентар, настав приємний момент вручення подарунків.

Для цього урочистого дійства в ЦСП прийшли представники трудових колективів, які взяли участь в акції: Миколаївський глиноземний завод, СЦ “Металург”, РУСАЛ Автоматизація, РЦУН.

Кароліна Камінська, 8-річна учасниця акції сказала: “З трьох років мене виховує бабуся. Піклується про мене. А цього року у мене з\’явилися ще друзі – працівники заводу, які виконали мою мрію про велику ляльку, що говорить, і подарували красиві шкільний рюкзак та спортивний костюм”.

Значну підтримку в реалізації акції зробили служби й підрозділи адміністрації Корабельного району, а також волонтери Ради молодих спеціалістів МГЗ та Ради молоді СЦ “Металург”. Як відмітив у своєму виступі голова адміністрації району Володимир Устенко, ОК РУСАЛ завжди є лідером соціальних ініціатив і служить прикладом для миколаївського бізнесу.

Директор з персоналу МГЗ Тамара Демяненко відмітила: “Ми упевнені, що подібні прояви солідарності в милосерді, допомозі, сприяють формуванню власної значущості у кожного працівника й підприємства в цілому, допомагають усвідомити, що в наших власних силах змінити життя конкретної людини на краще”.

ЗРОБИТИ ЖИТТЯ КРАЩЕЗРОБИТИ ЖИТТЯ КРАЩЕЗРОБИТИ ЖИТТЯ КРАЩЕ

Leave a Comment