Главная

III Всеукраїнський бізнес саміт з питань зміни клімату: проблема енергоефективності

III Всеукраїнський бізнес саміт з питань зміни клімату: проблема енергоефективності

III Всеукраїнський бізнес саміт з питань зміни клімату: проблема енергоефективності
III Всеукраїнський бізнес саміт з питань зміни клімату: проблема енергоефективності

Маємо велику приємність запросити вас до участі у III Всеукраїнському бізнес саміті з питань зміни клімату: проблема енергоефективності, організаторами













якого уже традиційно виступили Представництво ООН в Україні та мережа Глобального договору за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України та українського ділового видання «Комерсант».

Подія відбудеться 23-го березня 2011 (початок о 9 год.) у готелі Прем’єр Палас (б-р Шевченка/вул. Пушкінська 5-7/29, Київ).

Три роки поспіль саміт виступає найбільшою платформою в Україні для обговорення проблеми охорони навколишнього середовища та збереження природних ресурсів через призму бізнесу. Подія покликана об’єднати для якісного діалогу усіх зацікавлених сторін: урядових посадовців, представників національних та міжнародних компаній, авторитетних експертів громадського сектору та ін.

Серед тем, що будуть обговорюватися на Саміті:
• Міжнародні тренди та реалії українського енергетичного ринку;
• Роль бізнесу у зменшенні негативного впливу на навколишнє середовище (нові технології, відповідальне використання ресурсів, інноваційні бізнес моделі) з фокусом на енергоефективність;
• «Екологічно дружні» рішення на всіх етапах виробництва продукту чи послуги (на прикладі українських та міжнародних компаній);
• Партнерство бізнесу та органів влади та інших зацікавлених сторін для «озеленення» економіки
Бізнес Саміт 2011 стане особливою подією завдяки запрошеним спікерам-експертам, серед яких представники бізнесу (компанії СКМ, ДТЕК, Філіпс Україна, Дніпросталь, Нафтогаз, KPMG та багато інших), державних органів влади (Міністерство екології та природних ресурсів України, Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження) та неурядових організацій міжнародного та національного масштабу ( Всесвітній фонд природи, Асоціація енергоефективних міст України, Рада з питань «зеленого будівництва» та ін.).

Також дозвольте звернути вашу увагу на особливу подію в рамках Саміту, а саме Громадські дебати – «Економічний розвиток міста або регіону: чи може він бути сталим? Українські реалії», під час яких у вас буде можливість у відкритому форматі обговорити переваги та бар’єри для партнерства бізнесу та місцевої влади у вирішенні екологічних проблем та підвищенні енергоефективності, та, чи може сталий розвиток поєднуватися з економічним в контексті України і що є пріоритетнішим та ін.

В підготовці цьогорічного заходу організатори доклали максимум зусиль для зменшення негативного впливу Саміту на навколишнє середовище і вперше проведуть офсетінг вуглецевого сліду по закінченню події. Більш детальна інформація щодо вжитих заходів міститься в проекті порядку денного Саміту у додатку. Просимо зауважити,що у порядку денному можуть бути незначні зміни в результаті оновлення.

Реєстрація для участі обов’язкова та відкрита до 20 березня 2011 року.
Для реєстрації надішліть, будь ласка, запит, вказавши Ваше ім’я, посаду, організацію, контактний телефон та email, на електронну адресу [email protected] (додаткова інформація- за телефонами: 8 044 496 37 28).
Поспішайте зареєструватись, адже кількість місць обмежена!

Попередня програма заходу [attachment=321]

Будемо раді вітати вас на III-ому Всеукраїнському Бізнес Саміті з питань зміни клімату!

Leave a Comment