Новости

Разом до майбутнього!








7 квітня у Палаці культури «Металургів» пройде перший Форум робочої молоді Миколаївської області.

Його ініціаторами виступили Молодіжна рада ПП МГЗ і Управління у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації. У підготовці заходу взяли участь Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні та Молодіжна колегія при голові облдержадміністрації.

Близько 150 молодих людей у віці до 35 років, які представляють великий і середній бізнес, органи влади та місцевого самоврядування, обговорюватимуть найбільш значимі завдання робочої молоді, шукати шляхи рішення проблем, обмінюватися кращими практиками й досвідом, а також налагоджувати і зміцнювати контакти між молодіжними організаціями.

У програмі форуму передбачені круглі столи, панельні дискусії, робота по секціях. Завершиться робота проведенням ток-шоу «Майстерня успіху: кращі практики по роботі з молоддю на підприємствах» та товариського турніру з плавання. Напрацьовані матеріали ляжуть в основу рішень Форуму.
Також у рамках зльоту передової молоді Миколаївщини планується підписання договору про соціальне партнерство між МГЗ і мерією міста, і договорів про співпрацю з фермерськими господарствами області щодо організації вторинної зайнятості студентської молоді у канікулярний час.

Партнери проведення Форуму: ОК РУСАЛ, компанія САНДОРА, компанія «МЕТРО Кеш енд Кері Україна».

Leave a Comment