Новости

Дослідження антикорупційних бізнес практик- Ваш досвід має значення!

   Шановні колеги,

   У червні 2004 року принципи Глобального договору (на той час 9) доповнились ще одним принципом, а саме- анти-корупційним. Додання цього принципу стало важливим кроком, зважаючи на всеохоплюючий руйнівний вплив корупції на бізнес у будь-якій країні світу та відсутність зв’язку з рівнем соціального або економічного розвитку або географічним розташуванням.
Не буде відкриттям і те, що серед бар’єрів для розвитку та процвітання українського бізнесу корупція займає вагоме місце.

   Водночас, корупція завжди має дві сторони, тому завдяки активній позиції бізнесу в протидії цьому руйнівному явищу, можна досягнути значного результату. Зусилля українських компаній в протидії корупції, а також роль бізнесу загалом в її протидії




best






online

досі залишаються мало дослідженими, а практики та політики маловідомими.

   У зв’язку з вищезгаданим, мережа Глобального договору України та Центр «Розвиток КСВ» протягом вересня-жовтня 2011 проведуть комплексне дослідження «Роль бізнесу в протидії корупції: український досвід». В рамках даного дослідження проходитиме онлайн опитування українських компаній щодо анти-корупційних практик/політик. Анкета була розроблена у партнерстві з компанією Dow Jones (Великобританія), яка проводить схоже опитування компаній по всьому світу.

Leave a Comment