Новости

ПРОЕКТ “СПРИЯННЯ СОЦІАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМНИЦТВУ” ШУКАЄ ТРЕНЕРІВ

   Британська Рада в Україні, Фонд Східна Європа, PricewaterhouseCoopers в Україні, Ерсте Банк, Міжнародний Фонд “Відродження” за сприяння Erste Stiftung та Українського фонду підтримки підприємництва в рамках спільного проекту






“Сприяння соціальному підприємництву” оголошують конкурс для тренерів з теми “Соціальне підприємництво”.

   Проект “Сприяння соціальному підприємництву” спрямований на реалізацію міжнародної програми з навчання і обміну досвідом у цій сфері завдяки залученню місцевих громад та закладів у Великій Британії та їхніх потенційних партнерів в Україні. Він дозволить налагодити партнерські стосунки між державним, приватним та громадським секторами. Цей проект надасть платформу для співробітництва, обміну досвідом та навчання.

   Для участі в конкурсі необхідно надіслати резюме українською та англійською мовами, а також супровідний лист з обґрунтуванням Вашої мотивації та попереднього досвіду. З вимогами до учасників конкурсу можна ознайомитись тут.

   У разі Вашої зацікавленості просимо надіслати інформацію до 18 жовтня 2011 року на електронну адресу [email protected] з приміткою “Конкурс для тренерів”.

   За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до Людмили Таценко, менеджера проекту в Британській Раді в Україні, за адресою [email protected]або за телефонами +38 048 718-81-19/39.

Leave a Comment