Главная

Социальный отчет "Види Груп" 2005-2010








Шановні друзі,

ми раді представити широкому загалу перший звіт про соціальну діяльність «ВіДі Груп». Ще на світанку створення компанії ми усвідомлювали, що побудувати стабільний успішний бізнес, орієнтуючись виключно на швидкий прибуток та не враховуючи соціальні потреби суспільства, – неможливо. Для нас це стало аксіомою, яка не потребує доведення. Саме тому корпоративна соціальна відповідальність в компанії була зведена в ранг філософії, яка пронизує всю стратегію розвитку та впрова-джується у всі бізнес-процеси.

«Добрі справи говорять самі за себе» – думали ми та не прагнули афішувати наші соціальні проекти. Чому ж саме сьогодні, в період економічної нестабільності, коли дотримуватись принципів корпоративної соціальної відповідальності особливо важко і не кожному до снаги, ми вирішили опублікувати цей звіт? Відповідь проста – ми вбачаємо також у цьому свою важливу соціальну місію. Саме зараз, коли довгий період невизначеності та невпевненості у завтрашньому дні призвів до зневіри у суспільстві, коли песимістичні настрої затьмарили думки наших співвітчизників, засвідчити перед українським народом високий рівень соціальної відповідальності вітчизняного бізнесу – наш прямий обов`язок. Люди повинні знати – вони не залишились один на один з економічними негараздами. Ми продовжуємо натхненно працювати на благо кожного нашого співробітника, всього українського народу, на благо кожного з Вас! Ми створюємо нові робочі місця та забезпечуємо своїх робітників гідною заробітною платою. Ми сплачуємо податки та доводимо якість наших послуг до рівня мистецтва. З думкою про наступні покоління ми впроваджуємо в життя програми захисту довкілля та вносимо свій вклад в підтримку соціально незахищених верств населення. Своїм прикладом ми хочемо переконати кожного з Вас, що наше майбутнє у наших руках.

2010 рік став по-справжньому знаковим для «ВіДі Груп», бо ми довели, що, незважаючи на жодні обставини, компанія завжди буде слідувати високим принципам корпоративної соціальної відповідальності, та офіційно задекларували свою підтримку Глобального Договору ООН.

Ми сподіваємося, що цей звіт та інформація про соціальну відповідальність «ВіДі Груп» на корпоративному сайті будуть Вам корисні і допоможуть познайомитись з тими кроками, які ми робимо для розвитку нашого бізнесу та усього суспільства.

Leave a Comment