Новости

Інтерактивний форум «Діємо в інтернет разом та безпечно» об’єднує заради захисту дітей

15 лютого 2012 року до Днів Безпечного Інтернету в Україні відбудеться Інтерактивний форум «Діємо в інтернет разом та безпечно», що об’єднає освітян, школярів, представників бізнесу, громадськості та влади з метою попередження онлайн-загроз і захисту дітей в інтернет. Форум ініційовано МГО «Школа рівних можливостей» за підтримки «Київстар». Організатором заходу виступає Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Співорганізатори: Дитячо-молодіжна організація «Відрада», Київський міський центр сім’ї «Родинний дім», Міжнародний жіночий правозахисний центр «Ла Страда-Україна», Міжнародна організація ЕСРАТ та програма «Онляндія – безпека дітей в Інтернеті».

У форумі візьмуть участь понад 200 школярів та вчителів з 20 шкіл, зокрема представники шкільного самоврядування та делегати дитячих прав загальноосвітніх шкіл м. Києва.

У програмі заходу: презентація спеціально створеного «Київстар» інтерактивного відеоролику про безпеку дітей в інтернеті, пізнавальні конкурси та квести на знання онлайн-загроз, інформаційний тренінг для вчителів «Онляндія – безпека дітей в Інтернеті», виступ Гендерного інтерактивного театру з мініатюрою «Агенти веб-безпеки».

Захід відбудеться 15 лютого 2012 року о 15:00 за адресою: вул. Хрещатик 36, велика зала Київської міської державної адміністрації.

Початок акредитації о 14:30.

Учасники заходу:

• Олександр ПОПОВ, Голова Київської міської державної адміністрації;
• Володимир ВОВК, начальник Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА;
• Валерій ТАНЦЮРА, директор Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;
• Жанна ПАРХОМЕНКО, директор з корпоративних зв’язків компанії «Київстар»;
• Ольга ШВЕД, представник міжнародної організації ECPAT в країнах СНД.

З питань акредитації та додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь:
Ірина Мельник, спеціаліст із зв’язків з громадськістю CLEVER Group
тел.: (044) 492 89 04; моб.: (067) 322 49 50; e-mail: [email protected]

Довідка:

День безпечного інтернету започатковано у 2004 році організацією Insafe (Європейською мережею безпечного інтернету). Організовується по всьому світу для поширення практики безпечного та відповідального користування інтернет-технологіями і мобільним зв’язком, особливо серед молоді та дітей. Заходи сприяють встановленню діалогу між користувачами інтернет-послуг, державними структурами, громадськими організаціями та представниками бізнес-структур, що займаються постачанням інтернет-послуг та створюють новітні технології. Детальніше – www.saferinternetday.org

Leave a Comment