Новости

Корпоративне добровольчество в дії: ініціатива – співробітника, підтримка – компанії

Співробітники РУСАЛу не тільки чудові фахівці в своїх професіях, вони ще й чудові люди, які беруть активну участь у волонтерській роботі.

Завдяки діючій програмі з розвитку корпоративного волонтерства на підприємствах проммайданчика МГЗ, створюються умови для самореалізації та залучення співробітників в добровольчу діяльність. Хтось вчить дітей альпінізму, хтось грі в шахи, а слюсар ділянки ЦОТО СЦ «Металург» Сергій Бондаренко у свій вільний час навчає дітей музиці, організувавши на базі Галіціновской школи вокально-інструментальний ансамбль під назвою «Freelife».

Сергій Олександрович з дитинства захоплюється музикою, був учасником шкільної самодіяльності. За його заявці, на кошти компанії закуплено музичне обладнання, поліпшена матеріальна база школи. Заняття проводяться безкоштовно, три рази на тиждень.

Як говорить, не приховуючи щастя, один з учасників ансамблю, клавішник Андрій, що навчаючись в 7-му класі професійної музичної школи, він грає тільки класику, а в ансамблі все разом відриваються, граючи те, що душі завгодно.

Світлана, 13 років, гітара, вокал: «Наш художній керівник дуже багато нам дає. Він нас навчив первісним музичним азам. Тобто навчив, як управлятися з інструментами, як правильно тримати акорди ».

Директор Галіціновской школи Тетяна Вітвіцька: «Під керівництвом Сергія Бондаренко, який також навчався в нашій школі, хлопці із задоволенням черпають нові знання, виступають з концертами в рідній школі. Дуже приємно, що діти проявили бажання і прийшли сюди займатися. Ми сподіваємося, що завдяки сьогоднішньому концерту в майбутньому число учасників колективу віці ».

А в ці вихідні група «Freelife» виступила зі звітним концертом перед мешканцями села. На суд слухачів учасниками ансамблю представили як вітчизняні, так і зарубіжні композиції. Вони сподіваються, що з часом будуть виступати на великих святах у рідному селі. А з часом планують підкорити серця слухачів міста, а може, і всієї Україні.

Leave a Comment