Новости

"Крафт Фудз Украина" помогла Вышгородской больнице (укр.яз.)

"Крафт Фудз Украина" помогла Вышгородской больнице (укр.яз.) Коли жителям Вишгородського району на Київщині потрібно було діагностувати захворювання бронхів, вони мусили їхати до Києва – необхідний для цього прилад у районній лікарні поламався. Але недавно компанія \”Крафт Фудз Україна\” подарувала клініці новий бронхоскоп. А ще – відсмоктувач, повітряний стерилізатор та високочастотний електрохірургічний апарат – загалом обладнання на суму в 109 тисяч гривень.

"Крафт Фудз Украина" помогла Вышгородской больнице (укр.яз.) УЗНАВАЙ МГНОВЕННО о свежих новостях на официальной странице журнала в Facebook

– Бронхоскоп для діагностики захворювань бронхіального дерева – це просто знахідка для нас. Він радикально змінить роботу в кращий бік, – сказав головний лікар Віктор Павленко. – Електрохірургічний апарат, який тепер знаходиться в пологовій залі, дозволяє припалювати судинки та капіляри, які кровоточать під час операції. А електричний відсмоктувач тоді зможе відсмоктувати рідини. Ми й раніше мали відсмоктувач, але в нас три операційні, й треба мати хоча б один про запас.

   У Вишгородському районі, в селі Старі Петрівці, працює ТОВ «Чіпси ЛЮКС», дочірнє підприємство \”Крафт Фудз Україна\”. Компанія регулярно допомагає жителям села та району. Фабрика з’ясувала, чого потребує лікарня, й закупила відповідне обладнання.

– Дай бог, щоб побільше таких підприємств було, як \”Крафт Фудз Україна\”, – сказав голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Приходько, який також приїхав до лікарні. – Цього року компанія допомогла нам зробити ремонт в школі в Старих Петрівцях, регулярно дає картоплю для лікарні, створює робочі місця, підтримує наші фермерські господарства.

   У проекті допомоги Вишгородській лікарні компанію підтримав Міжнародний благодійний фонд \”Здоров’я українського народу\”.

– У «Крафт Фудз Україна» відповідальна благодійність, компанія справді зацікавлена в тому, що робить, – сказав президент фонду Сергій Сошинський. – Бо часто буває так: компанії хтось виставляє рахунок, вона щось оплатила, кудись щось поставила і що далі відбувається їй не цікаво. «Крафт Фудз Україна» натомість брала активну участь в ході всього проекту – аналізі потреб лікарні, підготовці закупівлі обладнання та контролі за його використанням.

\”Крафт Фудз Україна\” планує і надалі продовжувати соціальні проекти у Вишгородському районі Київщини.

Leave a Comment