Главная

Социальный отчет «Концерна Галнафтогаз» за 2011

Місія та цінності компанії

   Кожна людина, усвідомлює вона це чи ні, має свою систему цінностей. Тобто систему координат, у якій вона живе, діє, вирішує. Так само і компанія у бізнесі – усвідомлює вона це чи ні – є носієм певних цінностей. Адже у повсякденній діяльності, менеджмент цих компаній і працівники чимось керуються. Швидше і краще буде розвиватися компанія (як і людина), яка чітко знає куди вона рухається і до чого прагне. Ми прагнемо, щоб у всіх всередині нашої команди було однакове розуміння того, куди ми рухаємося, що нас об’єднує та робить унікальними, яким є головне наше призначення та на чому ґрунтуються наші успіхи.

   Саме тому ми вирішили cформулювати наші корпоративні місію та цінності. Ми не вигадували нічого нового, в один день топ-менеджмент компанії зібрався й описав те, що у нас історично сформувалося упродовж десятка років діяльності. «Заправляємо позитивом по дорозі життя» – так звучить наша місія. Ми, як компанія, існуємо для того, щоб якісно та з натхненням виконувати свою роботу, щоб наші клієнти, суспільство, ділові партнери, працівники, завжди отримували у нас заряд позитиву у будь-яких ситуаціях. Щоб вони мали бажання щоразу до нас повертатися та вбачали у нас не лише мережу заправок, а й надійного партнера, з яким їм надовго по дорозі.

   Наші цінності «Результативність», «Турбота про людей та довкілля», «Інноваційність», «Швидкість» є нашими ключовими принципом діяльності, які однаково важливі для всіх працівників компанії. Вони допомагають нам бути успішними та визначають, як саме ми маємо виконувати свою роботу. Цими цінностями ми керуємося вибудовуючи взаємодію зі своїми колегами та діловими партнерами, розробляючи чи запроваджуючи нові ідеї.

   У травні 2007 року «Концерн Галнафтогаз» приєднався до Глобального Договору ООН, офіційно заявивши про свою підтримку 10-ти принципів у сфері прав людини, трудових відносин, охорони довкілля і боротьби з корупцією. Принципи, закладені у Глобальному договорі, відповідають філософії та стратегії подальшого розвитку нашого бізнесу.

   Продовжуючи політику відкритості та прозорості, ПАТ «Концерн Галнафтогаз» презентує цей нефінансовий звіт за результатами нашої роботи у 2011-му році. Відповідно до зобов’язань Компанії інформувати про свою соціальну діяльність усі зацікавлені сторони, це повідомлення буде розміщене на корпоративному сайті Компанії та сторінці «Концерну Галнафтогаз» на веб-ресурсі Глобального договору ООН.

Leave a Comment