Главная

Социальный отчет Оболонь 2011-2012

У 2011 році корпорація «Оболонь» ще раз продемонструвала свою здатність здобувати позитивний фінансовий результат, незважаючи на непрості економічні обставини. «Оболонь» залишається виробником напоїв № 1 в Україні, який розвиває бізнес у відповідності до високих соціальних стандартів. Особлива увага приділяється дбайливому ставленню до навколишнього середовища, умовам праці персоналу, інвестиціям у розвиток суспільства.

Понад два десятиліття ми наполегливо працюємо над розвитком ефективного бізнесу, який направлений на стабільне економічне зростання і покращення умов життя громадян. Приміром, середні витрати води для виготовлення 1 літра готової продукції по корпорації «Оболонь» становлять 2,7 літра, що відповідає кращим міжнародним показникам.

Одночасно «Оболонь» реалізує, переробляє і повторно використовує понад 95% відходів власного виробництва, тим самим виявляючи реальну турботу про екологію. Показовим є той факт, що наша корпорація — єдина в країні — самостійно займається переробкою ПЕТ-пляшок в пакувальну стрічку.

Соціальні програми нашої корпорації мають своє українське обличчя. Вони спрямовані на розвиток українського книговидавництва, підтримку духовної та історичної спадщини, виховання національної самоідентичності, підтримку дитячоюнацької футбольної школи і професійного футбольного клубу «Оболонь».

Представляючи черговий Звіт зі сталого розвитку, сподіваюсь на продовження плідного діалогу із всіма зацікавленими сторонами корпорації «Оболонь».

Leave a Comment