Акцент

Стартовала акция по сбору средств на оборудование детской комнаты Центра помощи девушкам и молодым женщинам \”Право на здоровье\” (укр.яз.)

Стартовала акция по сбору средств на оборудование детской комнаты Центра помощи девушкам и молодым женщинам "Право на здоровье" (укр.яз.)8 листопада 2012 року відбувся прес-брифінг з нагоди проведення акції зі збору коштів на обладнання дитячої кімнати Центру допомоги дівчатам і молодим жінкам у складних життєвих обставинах «Право на здоров’я».

Стартовала акция по сбору средств на оборудование детской комнаты Центра помощи девушкам и молодым женщинам "Право на здоровье" (укр.яз.) УЗНАВАЙ МГНОВЕННО о свежих новостях на официальной странице журнала в Facebook

Головна мета акції – розвиток культури благодійності в Україні, залучення до традиції доброчинної допомоги як корпоративних благодійників, так і приватних осіб.

   По допомогу до Центру «Право на здоров\’я» (м. Київ, вул. Довженка, 2) приходять дівчата і молоді жінки віком 14-24 роки, які опинилися у складних життєвих обставинах та живуть або значну частину часу проводять на вулиці. За два з половиною роки більше 800 дівчат отримали допомогу в Центрі. Близько половини з них мають дітей – за час існування Центру, у ньому побувало понад 400 малюків. Діти потребують затишного та комфортного приміщення для ігор та занять із соціальним педагогом, поки їхні мами працюють з психологом, соціальним працівником, юристом Центру. Нещодавно, Центру «Право на здоров’я» виділили додаткове приміщення для дитячої кімнати, де необхідно зробити ремонт, придбати дитячі меблі, обладнання, ігри. Саме на обладнання та ремонт дитячої кімнати будуть спрямовані 23 тисячі гривень, які планується зібрати під час акції.

«Акція зі збору коштів «Казковий затишний куточок» – спільна ініціатива МБФ «Українська фундація громадського здоров’я», Української Біржі Благодійності та готелю Radisson Blu, Kyiv. Саме в готелі з 8 по 25 листопада стоятимуть скриньки для благодійних внесків. Також, перерахувати кошти можна через інтернет-портал Української Біржі Благодійності – на проект «Казковий затишний куточок». Ми знаємо, що кожна людина або корпорація, які пожертвують хоча б копійку на добру справу, потім будуть прискіпливо відслідковувати результати своїх дій та цікавитися долею тих, кому вони допомогли. Саме так створюються національні традиції благодійності, саме так люди стають більш щирими та чуйними, а бізнес – більш відповідальним перед суспільством», — говорить Галина Скіпальська, виконавчий директор МБФ «Українська фундація громадського здоров’я», директор Представництва міжнародної організації «Право на здоров’я» (HealthRight International) в Україні.

«Щойно ми дізналися про акцію – ми приєдналися до збору коштів. Адже ми здійснюємо постійну підтримку соціальних проектів у рамках корпоративної програми «Відповідальний Бізнес» (Responsible Business). Співпраця готелю Radisson Blu, Kyiv та Центру «Право на здоров\’я» почалася у 2010 році. Вона включає майстер-класи з профорієнтації у готелі для клієнток Центру, встановлення благодійної скриньки. Акція «Казковий затишний куточок» є продовженням цього успішного партнерства бізнесу та організації, яка опікується соціально незахищеними дівчатами і молодими жінками», — каже Андреас Флюкігер, генеральний менеджер готелю Radisson Blu в Києві.

   У готелі Radisson Blu, Kyiv проживають гості з багатьох країн світу. Тут часто проходять конференції, які відвідує велика кількість українців та іноземців. Через акцію «Казковий затишний куточок» організатори планують привернути увагу гостей готелю та широкої громадськості до питання безпритульності серед молоді, молодих дівчат в Україні, а також залучити їх до збору коштів на облаштування дитячої кімнати. Допомогти може кожен, зробивши благодійний внесок у скриньку на рецепції готелю, або через інтернет-портал Української Біржі Благодійності (проект «Казковий затишний куточок») www.ubb.org.ua.

   З 8 по 25 листопада у лаундж-барі K-Largo готелю Radisson Blu, Kyiv проходитиме фотовиставка «Жінки та дівчата вулиці», організована для привернення уваги гостей готелю до життя дівчат та жінок, які з різних обставин ідуть з дому шукати кращої долі.

Leave a Comment