Новости

"Благотворительная открытка" дарит надежду больным детям (укр.яз.)

[thumb=left]https://www.csrjournal.com/uploads/posts/2012-12/1354638047_otkr_1.png [/thumb]Стартувала акція «Благодійна листівка» Всеукраїнського благодійного фонду «Дитячий світ». Акція проходить вже п’ятий рік поспіль. Під час акції кожен бажаючий має змогу привітати з новорічними та різдвяними святами своїх партнерів, друзів та колег яскравими кольоровими листівками, зробленими на основі малюнків дітей, яким допомогли лікарі.

"Благотворительная открытка" дарит надежду больным детям (укр.яз.) УЗНАВАЙ МГНОВЕННО о свежих новостях на официальной странице журнала в Facebook

   Кожна листівка робить добру справу, оскільки кошти, зібрані від їх розповсюдження, направляються на допомогу дитячим лікарням у рамках програми зі зниження дитячої смертності в Україні «Здорові діти у щасливій країні», яку проводить благодійний фонд «Дитячий світ». Завдяки проведенню акції у попередні роки було зібрано понад 120 тис. грн., які було використано на придбання медичного обладнання для шести дитячих лікарень. За словами Президента ВБФ «Дитячий світ» Сергія Летенка, метою вітальних листівок є приносити у кожну оселю радість і свято. А що може бути більшою радістю, як допомогти хворій дитині? Отже, кожна благодійна листівка водночас приносить радість і допомагає зробити добру справу. Учасники акції несуть своїм друзям і колегам добро, демонструючи себе із якнайкращої сторони.

Переглянути пропоновані листівки можна за посиланням http://www.dytsvit.org.ua/ua/index.php?m=3&t=4&id=1&s=3

Благодійний внесок за одну листівку становить 15 грн.

Для того, щоб приєднатися до акції, необхідно замовити поштівки електронною поштою [email protected] або за тел. (044) 481 09 49.

   Після отримання підтвердження замовлення листівок слід перерахувати благодійну пожертву до ВБФ «Дитячий світ». Отримати замовлені поштівки можна кур’єром або у зручний час в офісі ВБФ «Дитячий світ». При замовленні 500 і більше листівок на них може бути розміщений логотип організації-благодійника.

Благодійний фонд «Дитячий світ» запрошує взяти участь в акції всіх небайдужих людей, розповісти про неї друзям і партнерам та разом допомогти хворим дітям. Більш детальну інформацію про хід акції, а також про суму зібраних коштів і про придбане обладнання можна дізнатися з сайту фонду.

"Благотворительная открытка" дарит надежду больным детям (укр.яз.)

Leave a Comment