Главная

Социальный отчет NAI Pickard 2010

Проголошення про постійну підтримку принципів ГД ООН

   14 липня 2007 року компанія NAI Pickard мала честь приєднатись до небайдужих міжнародних компаній та організацій в мережі Глобального Договору. Зробивши цей крок, ми взяли на себе відповідальність поширювати ідею корпоративної соціальної відповідальності (КСВ), підтримувати та дотримуватись 10 універсальних принципів ГД.

   Для нас КСВ — це спроба відійти на певну відстань і проаналізувати, де і як компанія може допомогти у вирішенні соціальних та екологічних проблем, розвиваючись сама й розвиваючи середовище навколо себе. Враховуючи загальні зміни і тенденції розвитку в сучасному світі, ми усвідомлюємо, що кожна організація несе відповідальність за вппив своїх рішень та діяльності на суспільство і навколишнє середовище, і вважаємо, що об'єднання зусиль у таких сферах, як права пюдини, стандарти праці, охорона навколишнього середовища та протидія корупції доможе досягнути конкретних результатів.

   NAI Pickard відкрито проголошує свою постійну підтримку Гпобапьного Договору ООН. На глобальному рівні це є чотири найважливіші задачі:

1. Підтримувати та поважати захист прав людини
2. Гарантувати міжнародні трудові стандарти
3. Покращувати екологічний захист навколишнього середовища
4. Сприяти антикорупційній діяльності

Leave a Comment