Главная

Социальный отчет холдинга «Астарта-Киев» 2012г.

ЗАЯВА ПРО ПІДТРИМКУ ПРИНЦИПІВ ГЛОБАЛЬНОГО ДОГОВОРУ ООН

   Дорогі друзі, ми раді представити черговий звіт про прогрес, досягнутий в рамках реалізації 10 принципів Глобального договору ООН.

   2012 рік був для нашої компанії і напруженим, і цікавим, сповненим нових викликів. Він збагатив нас досвідом, згуртував і дав можливість укріпити основи для подальшого розвитку. Ми зміцнили лідируючі позиції на традиційних напрямках та розпочали низку проектів у нових для нас галузях, таких як виробництво біогазу і переробка сої; успішно завершили безпрецедентний для України проект із будівництва потужного силосу для зберігання цукру.

   Ми наблизились до відзначення свого 20-річчя із усвідомленням того, що наша компанія не лише виробляє сільськогосподарську продукцію, але і приносить користь суспільству, сприяючи підвищенню якості життя населення України, особливо у сільській місцевості. Місія компанії «До Духовного – через Земне. Розвиваючи потенціал землі, підвищуємо добробут людей, стверджуємо вічні цінності та будуємо високодуховне суспільство» – дуже повно відображає принципи і відчуття, з якими працівники компанії ставляться до своєї роботи.

   Агропромхолдинг «Астарта-Київ» чітко і категорично заявляє про підтримку принципів Глобального договору у всіх чотирьох областях – права людини, трудові відносини, довкілля та протидія корупції. АСТАРТА є і залишатиметься компанією, для якої сталий розвиток є одним із визначальних пріоритетів діяльності.

Leave a Comment