Главная

Социальный отчет UniCredit Bank за 2012

Шановні читачі,

   Протягом 22 років своєї діяльності на вітчизняному ринку ПАТ «Укрсоцбанк», UniCredit Bank™, здобув репутацію соціально відповідальної фінансової установи, яка щорічно підтримує велику кількість культурних, спортивних та інших меценатських проектів в Україні.

   Будучи соціально відповідальною організацією, ПАТ «Укрсоцбанк», UniCredit Bank™, виступає активним учасником ініціативи Глобального Договору ООН та цілковито поділяє й дотримується 10 принципів Документу. Наразі, це вже третій Звіт з прогресу виконання принципів Глобального Договору ООН, який ми презентуємо широкому загалу.

   За плечима Банку значна кількість важливих проектів, котрі він традиційно підтримує кожен рік. Міжнародний конкурс молодих піаністів Володимира Горовиця – музичний конкурс широко відомий навіть за межами України. У цьому році конкурс розпочався в той же день, що і ЄВРО 2012. 59 юних дарувань з 11 країн світу демонстрували свою майстерність киянам та гостям міста протягом 15 днів.

   Також в цьому році ПАТ «Укрсоцбанк», UniCredit Bank™, спільно з UniCredit Foundation і Фондом Східна Європа оголосили про запуск нового спільного соціального проекту на території України. Програми цього проекту орієнтовані на допомогу незахищеним верствам населення та на розвиток українського суспільства в цілому.

   Проект стартував у січні 2013 року. Головною подією року, в рамках нашого національного спонсорства, стало УЄФА ЄВРО 2012 в Україні. Нам було приємно взяти участь в організації події такого масштабу, я б сказав, історичного в нашій країні.

   Від імені всього Банку можу сказати, що ми отримуємо справжнє задоволення, підтримуючи проекти не тільки такого масштабу, як Європейський Чемпіонат, але й менш гучні проекти, оскільки, на мій погляд, благодійний внесок вимірюється не стільки масштабом самого заходу або проекту, якому виділяється допомога або майбутньою віддачею від нього, скільки кількістю щасливих моментів, подарованих людям.

Leave a Comment