Главная

Социальный отчет Ernst & Young за 2012

Шановні читачі!

   Ви тримаєте в руках четвертий звіт компанії «Ернст енд Янг» про корпоративну відповідальність.

   Цей звіт представляє досягнення компанії за 2012 фінансовий рік, що охоплює період з 1 липня 2011 року по 30 червня 2012 року, за чотирма напрямками: офіс, ринок, довкілля, суспільство.

   Цього року ми відсвяткували двадцяту річницю діяльності «Ернст енд Янг» в Україні. Більше двадцяти років ми розвиваємо свій бізнес на українському ринку, поширюючи культуру та цінності глобальної компанії «Ернст енд Янг». Двадцять років перебування на ринку збігаються з періодом бурхливого розвитку незалежної країни, і ми переживаємо всі етапи підйомів та спадів разом з нашими клієнтами. Ми добре знаємо цю країну, її проблеми і потреби.

   Ми переконані, що сталий успіх компанії можливий лише на засадах корпоративної відповідальності, а сталий розвиток суспільства буде можливим, коли більшість учасників цього суспільства навчиться приймати відповідальні далекоглядні рішення. Це непростий шлях, і нам всім ще доведеться подолати чимало перешкод задля відповідності високим стандартам відповідального бізнесу.

   У 2008 році ми приєдналися до Глобального Договору ООН, і це дало нам поштовх до консолідації зусиль щодо розвитку суспільства та осмислення стратегії розвитку компанії крізь призму базових принципів у сфері прав людини, трудового законодавства, навколишнього середовища та протидії корупції. Уже протягом чотирьох років наша компанія активно долучається до популяризації принципів відповідального бізнесу та сталого розвитку в Україні. У 2012 році ми увійшли до Альянсу Глобального Договору ООН задля підтримки лідерства та фінансової сталості ініціативи в Україні. Також цього року нашу компанію було обрано представником від міжнародного бізнесу в Організаційному комітеті Глобального Договору ООН — органу, що керує стратегічним розвитком ініціативи в Україні. Це є високою оцінкою нашої активної соціальної позиції та багаторічної діяльності в робочих комітетах Договору.

   Наше звітування з корпоративної відповідальності є регулярним, що свідчить про системність наших дій та прагнення вдосконалюватись. Ми провели опитування партнерів та співробітників компанії, а також організували зустріч із зовнішніми стейкхолдерами, де вислухали думку клієнтів, представників неурядових, експертних, екологічних, молодіжних організацій і академічних кіл.

   Кожен коментар надзвичайно важливий для нас, і більшість з побажань стейкхолдерів було враховано при підготовці цього звіту.

Leave a Comment