Главная

Социальный отчет «Концерна Галнафтогаз» за 2012

ЗВЕРНЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА КОМПАНІЇ

   З приємністю представляю Вашій увазі вже п'ятий нефінансовий звіт «Концерну Галнафтогаз», метою якого є систематизація та висвітлення діяльності нашої Компанії згідно з принципами корпоративної соціальної відповідальності. Це перший звіт, який ми підготували у відповідності до вимог Global Reporting Initiative (далі GRI).

   Керуючись принципами Глобального договору ООН, ми дбаємо і про операційну ефективність Компанії, і про довготривалий ефект та позитивні зміни від нашої діяльності для усіх зацікавлених сторін. Уважний аналіз наших впливів на суспільні процеси допомагає нам віднаходити шляхи та методи якісної взаємодії зі стейкхолдерами.

   Усвідомлення нашою Компанією своєї важливої ролі як корпоративного громадянина українського суспільства позитивно вплинуло на багато наших бізнес-процесів. 2012 рік був результативним для нашої Компанії у напрямі інтеграції принципів Глобального договору до стратегічних цілей та бізнес-процесів. Ми зробили кілька важливих кроків в освоєнні нових енергоощадних технологій у будівництві АЗК, що матимуть довготермінові результати та приведуть нас до нових якісних змін і підходів в оснащенні АЗК «ОККО», про що Ви детальніше довідаєтесь з цього Звіту.

   Рейтинги КСВ демонструють виразні позитивні тренди в розвитку соціальної відповідальності українського бізнесу: це і впровадження міжнародних стандартів, і системний підхід до соціальних інвестицій, і сукупні зусилля бізнесу щодо розвитку людського капіталу, збереження довкілля та ін.

   Хороший приклад – «вірусний», він має здатність швидко поширюватись. Що більше буде позитивних прикладів відповідальної поведінки, то більше вони будуть мультиплікуватися у нашому суспільстві. Реалізуючи соціальні проекти у себе, ми спонукаємо інших робити те ж саме, або й ще краще. Так у суспільстві накопичується критична маса небайдужих людей, а це обов’язково призведе до якісних змін.

Leave a Comment