Новости

Приєднуйтеся до акції „Благодійна листівка”!

Приєднуйтеся до акції „Благодійна листівка”!
Запрошуємо вас взяти участь у акції „Благодійна листівка”, яку наш фонд проводить вже шостий рік поспіль. Приєднавшись до акції Ви особисто (ваша компанія) допоможе дитячим лікарням, покаже Вас із найкращої сторони, підвищить імідж і ділову репутацію Вашої компанії.

КАТАЛОГ ЛИСТІВОК

Приєднуйтеся до акції „Благодійна листівка”! УЗНАВАЙ МГНОВЕННО о свежих новостях на официальной странице журнала в Facebook

   Метою акції є придбання необхідого медичного обладнання для реанімаційних відділень обласних дитячих лікарень.

   Зміст акції: ми пропонуємо вам привітати із новорічними та різдвяними святами своїх друзів, колег, партнерів чи клієнтів гарною кольоровою листівкою, зробленою на основі дитячого малюнку. Ця листівка має благодійний характер. Кошти, виручені від її розповсюдження, будуть використані для придбання медичного обладнання для обласних дитячих лікарень.

   Для того, щоб стати учасником акції, необхідно лише повідомити про це ел.поштою на адресу [email protected] або за тел. (044) 481 09 49, замовивши необхідну кількість поштівок. Якщо ви замовите 500 і більше листівок, ваша організація стає VIP-партнером акції і ми готові розмістити на них ваш логотип. Внесок за одну листівку становить лише 10 грн. Після отримання підтвердження перерахувати благодійну пожертву на р/р 26000277294001 у ПАТ «КБ «НАДРА», м.Київ, ЦЕНТР, МФО: 380764, ЄДРПОУ: 34003486, отимувач: ВБФ “Дитячий світ”, призначення платежу: “Благодійний внесок на придбання медичного обладнання для дитячих медичних установ”. Отримати поштівки ви можете у домовлений день кур’єром або у зручний для вас час у офісі ВБФ „Дитячий світ” (вул.О.Теліги, 17).

   Будь ласка, розкажіть про цю благодійну акцію своїм друзям та партнерам. Можливо, у них також виникне бажання допомогти хворим дітям! Більш детальну інформацію про хід акції, а також про суму зібраних коштів і про придбане обладнання ви можете отримати з нашого сайту.

Leave a Comment