Главная

Социальный отчет холдинга «Астарта-Киев» 2013г.

   Ми раді представити черговий звіт про прогрес, досягнутий у рамках реалізації принципів Глобального договору ООН. Усвідомлюючи свій обов’язок перед суспільством, у 2013 році АСТАРТА продовжила працювати над ствердженням соціальних, трудових, екологічних та антикорупційних принципів заради підвищення добробуту та умов життя громадян.

   За останній рік Компанія помітно підвищила ефективність операційної діяльності. Досягнуто позитивних результатів у зростанні врожайності основних культур та розвитку молочного тваринництва. Компанія зібрала майже 760 тис. тонн олійних та зернових та виробила понад 91 тис. тонн молока. На тлі тотального скорочення цукровиробних потужностей в Україні, у 2013 році працювали 7 цукрових заводів АСТАРТИ, що дало змогу виробити понад 300 тис, тонн цукру.

   Із завершенням будівництва заводу із переробки сої та біоенергетичного комплексу у м. Глобине, реалізацією низки проектів у галузі зернової логістики, а також придбанням Новооржицького цукрового заводу ми суттєво зміцнили виробничу базу і заклали підґрунтя для подальших успіхів.

   Охорона навколишнього середовища та турбота про здоров’я працівників залишались одним із пріоритетних напрямів діяльності Компанії. У 2013 році АСТАРТА підтвердила відповідність соціально-екологічним стандартам діяльності Міжнародної фінансової корпорації та іншим європейським директивам. Заводи Компанії успішно пройшли верифікаційні аудити на відповідність міжнародному стандарту ISO 14001:2004. Крім того, Наркевицький цукровий завод та головний офіс Компанії підтвердили свої сертифікати з системи управління охорони праці OHSAS 18001.

   Цього року ми черговий раз отримали звання «Компанії з найвищими стандартами корпоративного управління» та посіли одне із чільних місць у Національному рейтингу благодійників.

   За цим стоїть напружена праця колективу АСТАРТИ, який у виробничий сезон становить майже 14 тисяч осіб. Не зважаючи на виклики часу, ми не лише зберегли традиційні робочи місця, а й створили 623 нових. У 2014 році ми продовжимо працювати над розвитком найкращих традицій ділового партнерства, інтеграцією принципів Глобального договору ООН у бізнес–стратегію, культуру і щоденну діяльність нашої Компанії.

Leave a Comment