Главная

Звіт «Нестле Україна» щодо сталого розвитку та створення спільних цінностей

Nestle в Україні визнана одним з найефективніших ринків у 2011 році. Компанію було відзначено першою нагородою Nestle Virtuous Circle Awards у числі дев’яти найбільш успішних ринків Nestle в Європі. Серед переможців – ринок України та Молдови.

Nestle Virtuous Circle Awards – відзнака за наполегливу та напружену роботу. Завдяки напруженій праці всіх співробітників компанія досягла блискучих показників, незважаючи на складні умови на ринку.
Щоб обрати власників цієї почесної нагороди, було враховано такі критерії, як інновації та реновації, ефективне інвестування у розвиток ключових брендів, збільшення частки ринку, зростання прибутковості.
При укладанні звіту було взято до уваги важливі результати та критичні питання, про які, на думку менеджерів організації, Nestle в Україні повинна доповідати у звіті про сталий розвиток. Бізнес-підрозділи та фабрики, включені у звіт, належать до групи Nestle S.A. (Швейцарія) в Україні. Усі дані стосуються Nestle в Україні, крім випадків, якщо зазначено інше.

Реалізація програми створення спільних цінностей, спрямованої на створення нових партнерських відносин з урядами, неурядовими організаціями та малими підприємствами, була розпочата Neste у квітні 2009 року. Зокрема, програма включає реалізацію широкої освітньої програми, мета якої полягає у популяризації принципів правильного харчування та здорового способу життя серед дітей шкільного віку у різних країнах світу, відкриття науково-дослідного центру в Африці та започаткування спеціальної премії Nestle, якою нагороджують за інноваційний підхід у вирішенні проблем у сфері правильного харчування, водозбереження та розвитку сільського господарства.

Програма створення спільних цінностей є невід’ємною складовою частиною бізнес-стратегії Nestle у сфері правильного харчування та здорового способу життя. Створення спільних цінностей, спрямованих на покращення якості харчування, збереження водних ресурсів та виробництва продуктів харчування, – це запорука довготривалого розвитку бізнесу Nestle. Це також гарантує створення тісного зв’язку між цінностями акціонерів та суспільними цінностями.

Leave a Comment