Новости

Клієнти «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» зібрали 8 тон продовольчої благодійної допомоги до Великодня

Клієнти «МЕТРО Кеш енд Кері Україна»  зібрали 8 тон продовольчої благодійної допомоги до Великодня

Компанія «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» та благодійний фонд «Фудбенк» провели спільний благодійний проект «Подаруй радість Великодня», що проходив з 7 по 16 квітня у 18 містах України. Із запуском цієї доброчинної ініціативи «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» розширила своє партнерство з «Фудбенком» до 27 торговельних центрів METRO. Метою співпраці між компанією та фондом, що розпочалась у жовтні 2011 року, є забезпечення найбільш незахищених верств населення продовольством.

Клієнти «МЕТРО Кеш енд Кері Україна»  зібрали 8 тон продовольчої благодійної допомоги до Великодня УЗНАВАЙ МГНОВЕННО о свежих новостях на официальной странице журнала в Facebook

Взяти участь в ініціативі «Подаруй радість Великодня» могли клієнти 27-ми центрів оптової торгівлі METRO у Києві, Львові, Одесі, Донецьку, Макіївці, Івано-Франківську, Дніпропетровську, Харкові, Луганську, Маріуполі, Житомирі, Вінниці, Запоріжжі, Полтаві, Кривому Розі, Миколаєві, Чернівцях та Рівному. Щоб долучитися до проекту, клієнтам необхідно було придбати будь-які продовольчі товари в магазинах METRO, та залишити їх у спеціальних кошиках для пожертв, встановлених на виході з магазинів.

Збір продуктів в рамках ініціативи «Подаруй радість Великодня» тривав з 7 по 16 квітня 2014 року. За результатами акції було зібрано майже 8 тон продовольства на загальну суму понад 216 тисяч грн. Все зібране продовольство волонтери благодійного фонду «Фудбенк» разом зі співробітниками торговельних центрів METRO передали до 27 благодійних та соціальних установ у кожному місті проведення ініціативи, наприклад Миколаївський обласний будинок дитини, Лутугинська спеціалізована школа-інтернат (Луганська обл.), міжнародні благодійні організації «Карітас» та «Світанок дітям» (м. Київ), «Лярш-Ковчег» (м. Львів) та ін. До зібраних продуктів «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» додала власну пожертву.
За два роки спільного партнерства «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» з фондом «Фудбенк» було надано благодійних продовольчих пожертв на суму понад 1,2 млн. грн.

З моменту виходу на ринок України в 2003 році METRO Cash & Carry відкрила 29 класичних магазинів: чотири в Києві, три в Одесі, два у Донецьку, Дніпропетровську, Одесі, Харкові та Львові, по одному у Луганську, Кривому Розі, Полтаві, Вінниці, Запоріжжі, Чернівцях, Миколаєві, Рівному, Івано-Франківську, Макіївці, Маріуполі, Сімферополі, Севастополі та Житомирі; та 4 «METRO бази»: в Кременчуці, Кіровограді, Тернополі та Луцьку. За понад 10 років діяльності в Україні METRO Cash & Carry інвестувала в національну економіку 545 млн. євро.

Клієнти «МЕТРО Кеш енд Кері Україна»  зібрали 8 тон продовольчої благодійної допомоги до Великодня

Leave a Comment