Акцент

Platinum Bank вкотре провів «Памперс – лихоманку»

Platinum Bank вкотре провів «Памперс – лихоманку»

Прихід весни у Platinum Bank вже давно асоціюється з традиційною акцією – «Памперс – лихоманкою».

Platinum Bank вкотре провів «Памперс – лихоманку» УЗНАВАЙ МГНОВЕННО о свежих новостях на официальной странице журнала в Facebook

У рамках цього проекту банк допомагає 5 установам та вітає їх зі святом Пасхи:
– Харківський обласний Люботинський центр матері та дитини (м. Люботин)
– Київський обласний центр « Мати і дитина разом» (м. Фастів)
– Чернігівський дитячий будинок- інтернат (с. Калинівка)
– Хмельницький обласний соціальний центр матері та дитини (м. Хмельницький)
– Чернігівський обласний соціальний центр матері та дитини (м. Чернігів)

Проект «Памперс – Лихоманка » складається з кількох етапів:
– Збір речей, іграшок, памперсів.
– «Великодній Магазинчик», кошти від якого йдуть на закупівлю підгузників.

Незважаючи на події в країні, співробітники банку взяли активну участь в проекті. З усіх куточків України співробітники несли дуже важливі і потрібні для дітей та їх мам речі – одяг, іграшки, підгузки і т.д.

16-17 квітня в Головному офісі Platinum Bank пройшов традиційний Великодній Магазинчик.

Оксана Іщенко, заступник директора фінансового департаменту, поділилася своїми враженнями: «Ініціативи банку в рамках соціальної відповідальності і взагалі соціальні ініціативи дуже важливі для мене. Я рада, що банк надав мені можливість внести якийсь мій невеликий внесок. Мені було досить комфортно в ролі продавця, оскільки в нашому магазинчику були чудові покупці. Вони дуже лояльно ставилися до моїх помилок в новій для мене ролі. Також було дуже приємно, що багато товарів були зроблені руками колег і мали виключно високу художню й естетичну цінність. Наш Магазинчик мав гарантований ключ до успіху. Також велике спасибі Гриценко Марині. Вона зробила все можливе, щоб у нас вийшло».

І продавці, і покупці отримали масу задоволення і море позитивних емоцій. А на всі зароблені гроші були закуплені підгузники.

Цього року завдяки проекту «Памперс – Лихоманка» вдалося допомогти 62 дітям і закупити 23984 підгузників. Крім цього співробітники банку провели зустрічі з фінансової грамотності для молодих мам і розповіли їм про те, як правильно вести і планувати особистий бюджет.

«Люди, які потрапляють в наш центр, без зовнішньої допомоги не можуть подолати свої тимчасові складнощі. Спасибі співробітникам Platinum Bank за їх щорічну допомогу. Молоді мами відчувають, що вони не одні залишилися з немовлятами, а у них є підтримка», – відмітила Алла Шеремет, директор Хмельницького обласного соціального центру матері та дитини.

Всього за 4 роки існування проекту банк передав майже 160 000 підгузників для понад 400 дітей.

Leave a Comment