Новости

Миколаївцемент ініціював тренінги з безпеки дорожнього руху для першокласників миколаєва львівської області

Миколаївцемент ініціював тренінги з безпеки дорожнього руху для першокласників миколаєва львівської області

ПАТ «Миколаївцемент» спільно з креативною групою загальноміської кампанії з безпеки дорожнього руху «Львів – безпечне місто», від об’єднання «Самопоміч», започаткував тренінги з безпеки дорожнього руху для учнів перших класів шкіл м. Миколаєва Львівської області.

Миколаївцемент ініціював тренінги з безпеки дорожнього руху для першокласників миколаєва львівської області УЗНАВАЙ МГНОВЕННО о свежих новостях на официальной странице журнала в Facebook

Тренінги пройшли з нагоди завершення навчального року, а отже початку літніх канікул за межами навчального закладу, коли увага до безпеки дитини на дорозі є особливою. Участь у тренінгах взяли майже 200 діток Миколаївських шкіл (Миколаївська школа І ступеня (початкова), Миколаївська ЗОШ №1, Миколаївська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2).

На тренінгах волонтери кампанії в ігровій формі навчали дітей правильно та безпечно переходити через пішохідний перехід, розрізняти дорожні знаки та сигнали світлофора. Після завершення тренінгів діти отримали навчальні матеріали: цікаві книжечки-тести «Чи знаєш ти, як вести себе на дорозі?», а також пізнавальні буклетики для своїх батьків «Безпека на дорозі. Будьте прикладом для своїх дітей!»

«Ми без вагань підтримали ініціативу ПАТ «Миколаївцемент» щодо тренінгів з безпеки дорожнього руху і зорганізували дітей у визначений час для проведення таких ігрових уроків. Адже така інтерактивна форма навчання, тривалістю приблизно півгодини, є доведеною успішною практикою – діти на 90% засвоюють матеріал, якщо беруть безпосередню участь в ньому і впраляються на практиці. Ми разом з партнерами, які ініціювали і провели навчання, особливу увагу звертаємо на важливість питання дитячої безпеки на дорозі, особливо у літній період, коли дітки проводять багато часу на вулиці, катаються на велосипедах або зайняті грою у м’яч поблизу проїжджих частин доріг»,коментує керівник відділу освіти Миколаївського району Орест Лобик.

Leave a Comment