Новости

DHL та благодійний пікнік на честь Дня Незалежності США

DHL та благодійний пікнік на честь Дня Незалежності США

Цього літа в Києві, 5 липня на стадіоні Київської міжнародної школи Американська Торгівельна Палата в Україні провела Щорічний благодійний пікнік на честь Дня Незалежності США, який зібрав більше двох тисяч гостей.

DHL та благодійний пікнік на честь Дня Незалежності США УЗНАВАЙ МГНОВЕННО о свежих новостях на официальной странице журнала в Facebook

Компанія DHL Express Україна, продовжуючи брати активну участь у соціальних і благодійних проектах міста, стала бронзовим спонсором цього заходу. На території святкування був розміщений яскравий намет DHL.

Топ – менеджери, комерційний відділ і багато співробітників компанії DHL Express Україна створили для гостей Пікніка радісну і веселу атмосферу. Всім гостям вручалися прапорці та брендовані кепки. Також, всім бажаючим пропонували взяти участь у танцювальному DHL марафоні. Гості отримували в наметі спеціальні атрибути вболівальників, після цього необхідно було пройти танцювальний майстер-клас з аніматорами.

У продовж усього вечора гості могли відпочити на зеленій травичці, насолодитися українсько-американської їжею, прохолодними напоями та живими виступами відомих гуртів.

Leave a Comment