Новости

Dell представляє перші результати довгострокової програми 2020 Legacy of Good

Dell представляє перші результати довгострокової програми 2020 Legacy of Good

Компанія Dell оголошує про прогрес і нові досягнення в галузі корпоративної соціальної відповідальності, ознайомитися з якими можна в звіті за 2014 фінансовий рік (Fiscal Year 2014 (FY14) Corporate Responsibility Report).

Звіт розповідає про перші досягнення, які компанія здійснила на шляху до орієнтирів, визначених минулої осені в довгостроковій програмі 2020 Legacy of Good. За допомогою даної програми компанія Dell має намір підтримувати охорону навколишнього середовища, покращувати якість життя людей в усьому світі і сприяти процвітанню своїх клієнтів.

Програма містить багатообіцяючі довгострокові плани з випуску нових продуктів Dell, освоєнню нових технологій і розвитку суспільства. У рамках програми компанія Dell оцінює внесок, який її клієнти вносять в охорону навколишнього середовища. У програмі поставлено 21 ціль, які Dell збирається досягти до 2020 року. У число ключових цілей входять: скорочення енергоспоживання всіх продуктів, що випускаються Dell на 80% в порівнянні з поточними показниками; перехід до екологічної упаковки, яка на 100% складається з матеріалів, що переробляються; застосування технологій і досвіду для оснащення сучасними технологіями трьох мільйонів дітей у країнах, що розвиваються.

Основні досягнення компанії Dell в рамках програми 2020 Legacy of Good

– Протягом останніх 2 років енергоспоживання продуктів Dell знизилося в середньому на 23,2%, а серверів – приблизно на 50%. Клієнти, які придбали продукти Dell в 2014 фінансовому році, мають можливість заощадити 449 мільйонів доларів США за рахунок більш економічного енергоспоживання продуктів протягом їх повного циклу експлуатації в порівнянні з тими, хто придбав аналогічні продукти в 2012 році. Завдання компанії – до кінця 2020 р. скоротити енергоспоживання продуктів, що випускаються на 80%.

– Програма Connected Workplace допомогла компанії Dell скоротити викиди парникових газів в минулому році на 6700 тонн, що еквівалентно викидам вуглекислого газу автомобіля, який проїхав 25 744 000 км; Різні варіанти гнучкого робочого графіка, розроблені в рамках даної програми, сприяють підвищенню продуктивності праці співробітників і допоможуть компанії Dell заощадити 12 мільйонів доларів США в поточному році. У програмі Connected Workplace офіційно беруть участь приблизно 20 000 співробітників або близько 20% всього штату Dell. Таким чином, завдання по залученню для участі в програмі кожного другого співробітника Dell до 2020 року виконано майже наполовину. Ще 20% співробітників або використовують інструменти програми, або беруть у ній неофіційну або нерегулярну участь. Широкі можливості для співробітників дозволили Dell зайняти третє місце в рейтингу роботодавців Top 100 Companies Offering Flexible Jobs In 2014 журналу Forbes.

– Dell скоротила викиди парникових газів своїх заводів і в результаті проведення логістичних операцій на 8%. Щоб переробити ці вісім відсотків вуглекислого газу, людям довелося б посадити 1,9 мільйона дерев – що приблизно в 73 рази більше кількості дерев в Центральному парку Нью-Йорка. Досягти цього вдалося завдяки використанню більш екологічної упаковки, більш екологічних видів транспорту (морських судів) і збільшенню обсягів купівлі відновлюваної енергії, яка сформувала 35% від загального обсягу спожитої електричної енергії Dell (торік обсяг придбаної відновлюваної енергії склав 23% від загального обсягу). До 2020 року Dell планує скоротити на 50% викиди парникових газів заводів і в ході проведення логістичних операцій.

– Dell є лідером програм диверсифікації постачальників. У 2014 фінансовому році Dell збільшила обсяг закупівель у компаній, які є учасниками таких програм, до 4,1 мільярда доларів США (у порівнянні з 3,44 мільярда доларів США в 2013 фінансовому році). Dell продовжує залишатися учасником ініціативи Billion Dollar Roundtable і укладати контракти з компаніями-постачальниками, що належать жінкам і меншинам.

– Dell допомагає дітям: надає їм новітні технології і знання і фінансову підтримку в тих областях, в яких компанія найбільш компетентна. Торік тільки за допомогою програм дитячого розвитку та боротьби з онкологічними захворюваннями Dell надала допомогу 590 тисячам дітей. Dell прагне допомагати людям, які проживають без постійного електропостачання. Так, в 2013 р. Dell разом з партнерами вперше запустила в Африці два комп’ютерних класи на базі сонячної енергії, оснащених енергоефективними робочими станціями Dell Wyse. Ці класи надають африканським дітям доступ до сучасних технологій і навчальних матеріалів. Дані комп’ютерні класи всього обслуговують 434 учня і понад 50 викладачів; тисячі інших людей також мають доступ до цих класів.

Повна версія звіту Corporate Responsibility Report

Leave a Comment