Акцент

ПАТ «Прикарпаттяобленерго» долучається до підтримки АТО

ПАТ «Прикарпаттяобленерго» долучається до підтримки АТО

За час проведення антитерористичної операції на Сході нашої країни енергокомпанія неодноразово підтримувала наших вояків та добровольців. Підприємство закуповувало бронежилети та засоби захисту, надавало автомобільну техніку та сприяло військовим фінансово.

ПАТ «Прикарпаттяобленерго» долучається до підтримки АТО УЗНАВАЙ МГНОВЕННО о свежих новостях на официальной странице журнала в Facebook

Зокрема, енергетики постійно відгукуються на прохання військових про допомогу, надають необхідний транспорт для перевезення вантажів у район виконання бойових дій. Як правило, це вантажні автомобілі та тягачі. Наразі один автомобіль марки КАМАЗ, що є власністю компанії, перебуває у зоні АТО безперервно.

«При передачі автомобільної техніки у користування військовим, кожен автомобіль проходить подвійний технічний огляд – один у нашій службі транспорту, інший – водієм військкомату. Ми складаємо акти прийому-передачі, усі автомобілі, які ми віддаємо, є справними, – зазначають в енергокомпанії. – Тому для нас є незрозумілою заява Василя Бойчука відомого, як «Хімік», що ми зумисне надали списаний і поламаний КАМАЗ за принципом «дали те, що не шкода». Адже на момент передачі автомобіль був справним, а причиною поломки, імовірно, став перегрів мотору, спричинений не кваліфікованістю водія, який до того, скоріше за все, не мав досвіду їзди на такому транспорті. Ми готові і надалі підтримувати військових усіма доступними нам засобами. В зоні АТО сьогодні воюють наші працівники, ніхто з нас не залишається байдужим».

Зазначимо, що за період проведення антитерористичної операції, було мобілізовано 13 працівників ПАТ «Прикарпаттяобленерго», 8 наразі перебуває в зоні бойових дій. Своїх працівників підприємство забезпечило бронежилетами та касками.

Крім цього ПАТ «Прикарпаттяобленерго» надало допомогу у сумі 150 тис. гривень Координаційному центру швидкого реагування Прикарпаття на придбання 50 бронежилетів. Також компанія придбала тепловізор, радіостанції та засоби для чищення зброї, які також передали військовим. Окрім того у філіях і центральному офісі підприємства стоять скриньки для збору пожертв на потреби АТО.

Leave a Comment