Новости

Співробітники «Енергоатома» перерахували на потреби військових більше 4 млн грн

Співробітники «Енергоатома» перерахували на потреби військових більше 4 млн грн

Станом на 14 серпня на потреби Збройних сил України (ЗСУ) та батальйонів територіальної оборони, співробітники дирекції та відокремлених підрозділів ДП НАЕК «Енергоатом» перерахували загалом 4 млн 173 тис. грн.

Співробітники «Енергоатома» перерахували на потреби військових більше 4 млн грн УЗНАВАЙ МГНОВЕННО о свежих новостях на официальной странице журнала в Facebook

Кошти підуть на матеріально-технічних потреби та на медичне забезпечення українських військовослужбовців.

Крім того, відокремлені підрозділи в індивідуальному порядку здійснювали закупівлю за готівкові кошти медикаментів, предметів першої необхідності і надавали допомогу частинам ППО, що забезпечують протиповітряну оборону українських АЕС.

Також за готівкові кошти співробітників Компанії були закуплені бронежилети, біноклі, тепловізори, кевларові каски, безпілотний літальний апарат, автономні електрогенератори та інше обладнання.

Розуміючи критичну важливість підвищення боєздатності української армії, у зв’язку зі зростанням загроз територіальній цілісності України, трудовий колектив відокремлених підрозділів Компанії продовжує збір коштів для потреб бійців, задіяних в антитерористичній операції, яка триває на Сході України.

Leave a Comment