Новости

life:) розширює програму «Школа мобільного зв’язку:)»

life:) розширює програму «Школа мобільного зв’язку:)»

Оператор мобільного зв’язку life:) оголошує про розширення власної соціально-освітньої програми «Школа мобільного зв’язку:)», започаткованої восени 2012 року. Цьогоріч програма виходить за межі регіональних офісів компанії, долучившись до освітньо-ігрового проекту для дітей «Місто професій».

life:) розширює програму «Школа мобільного зв’язку:)» УЗНАВАЙ МГНОВЕННО о свежих новостях на официальной странице журнала в Facebook

«Школа мобільного зв’язку:)» – дитячий освітньо-профорієнтаційний проект українського мобільного оператора life:), спрямований на розширення світогляду школярів, їхніх знань із новітніх технологій та телекомунікацій, а також на підняття престижу технічних спеціальностей. Учасники програми можуть довідатись не лише про природу та історію мобільного зв’язку, а й професії телекомунікаційної галузі.

З моменту запуску програми «Школа мобільного зв’язку:)» у жовтні 2012 року в офісах та центрах обслуговуваннях оператора побували кілька сотень учнів із загальноосвітніх шкіл Києва, Львова, Дніпропетровська, Одеси. Цього року в рамках партнерства із організаторами дитячого «Міста професій», програма «Школа мобільного зв’язку:)» розширює свою географію, перебазовуючись з регіональних офісів оператора до міських парків. Такий формат програми дає можливість Школі відвідати більше міст та значно розширить аудиторію її учасників.

16 серпня 2014 року «Школа мобільного зв’язку:)» успішно стартувала у м. Хмельницький у парку ім. Т.Г. Шевченка. На черзі – Львів та Тернопіль 23 і 30 серпня відповідно, а у вересні – Одеса, Вінниця та Київ. На майданчику «Школи мобільного зв’язку:)» діти під відкритим небом дивитимуться пізнавальний фільм про мобільний зв’язок та братимуть участь у вікторинах і конкурсах. Тож, слідкуйте за анонсами у Вашому місті!

Фокусуючись на молоді, мобільний оператор life:) багато уваги приділяє освіті майбутніх українських професіоналів. «Школа мобільного зв’язку:)» – одна із багатьох програм соціальної відповідальності компанії, а також друга ініціатива компанії в галузі освіти для молоді. Нагадаємо, що з травня 2009 року life:) успішно реалізує соціально-освітню програму «Стрибок у життя:)» для студентів, що користується неабиякою популярністю у старшокурсників найбільших вищих навчальних закладів України.

life:) розширює програму «Школа мобільного зв’язку:)»

Leave a Comment