События

Прес-конференція «Інноваційні технології для підвищення конкурентоспроможності українських ВНЗ»

Компанія «Майкрософт Україна» запрошує Вас взяти участь у прес-конференції «Інноваційні технології для підвищення конкурентоспроможності українських ВНЗ» з нагоди проведення Українського саміту вищої освіти.

Входження українських вишів до міжнародних освітніх рейтингів – це мрія чи реальність недалекого майбутнього? Світовий досвід доводить: для цього потрібно використовувати сучасні підходи в управлінні навчальними закладами – комерційно ефективні бізнес-моделі, які сьогодні нерозривно пов’язані із новітніми технологіями.

Під час прес-конференції у Вас буде нагода почути про те:

· що таке конкурентоспроможність ВНЗ у сучасному світі;
· як функціонують бізнес-моделі зарубіжних університетів та як їхній досвід можуть використати і вже використовують українські ВНЗ;
· які освітні й бізнес-можливості надають сучасні технології університетам, чому без них неможливе повноцінне навчання студентів, дослідницька та наукова діяльність;

У прес-конференції візьмуть участь:

Сандіс Коломенскіс, директор по роботі з освітніми закладами, представництво Microsoft у Центральній і Східній Європі;
Олександра Сизова, керівник по роботі з закладами освіти і науки, «Майкрософт Україна»;
Андрій Журавльов, начальник Центру дистанційного навчання Національної академії державного управління при Президентові України.

Прес-конференція відбудеться 25 травня 2011, у середу, о 13:30, в Європейській залі готелю «Президент» за адресою вул. Госпітальна, 12. Початок акредитації о 13:00.

Для акредитації, будь ласка, звертайтеся до PRP Ukraine за тел. (044) 495 29 60 (Олександр Грибов – [email protected] та Галина Удовик – [email protected]).

Leave a Comment