События

Благодійна акція «У Ваших руках – доля дитячих сердець» – вже зібрано 40 000 гривень

Благодійна акція «У Ваших руках – доля дитячих сердець» - вже зібрано 40 000 гривень 19 травня відбудеться презентація Благодійної акції «У Ваших руках – доля дитячих сердець» за ініціативи Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України та компанії «Грінфуд»

Центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України та компанія «Грінфуд» (група торгових марок «Тянь-Шань» та Sun Gardens) запрошують на презентацію результатів першого етапу Благодійної акції «У Ваших руках – доля дитячих сердець». За умовами акції частина вартості з продажу кожної пачки чаю «Тянь-Шань» або Sun Gardens відраховувалась на благочинні дії. Зібрані у перші 7 тижнів акції кошти – 40 000 грн. – будуть надані Центру дитячої кардіології та кардіохірургії для придбання спеціалізованого медичного обладнання.

Загалом за рахунок коштів, зібраних за весь період акції, що триватиме до 31 грудня 2011 року, компанія «Грінфуд» планує придбати перфузіологічну техніку: інфузомати та шприцеві перфузори, що використовуються при операціях на відкритому серці зі штучним кровообігом.

Прес-конференція, присвячена презентації Благодійної акції «У Ваших руках – доля дитячих сердець», відбудеться 19 травня 2011 року о 10:30 за адресою м. Київ, вул. В. Чорновола, 28/1 (4-й поверх, конференц-зал).

У заході візьмуть участь:

Володимир ЖОВНІР, в.о. директора ДУ «НПМЦДКК МОЗ України»
Євгеній ДЖЕРЕЛО, виконавчий директор компанії «Грінфуд» (група торгових марок «Тянь-Шань» та Sun Gardens)
Представник Міністерства охорони здоров\’я України

У рамках презентації відбудеться екскурсія у відділення реанімації Державної установи «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України».

ПРОГРАМА

10:30–11:00 Реєстрація представників ЗМІ, вітальний чай

11:00–11:20 Виступи спікерів

11:20–11:30 Сесія питань-відповідей

11:30–12:00 Екскурсія у відділення реанімації Державної установи «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України»

З питань додаткової інформації звертайтесь:

ДУ «НПМЦДКК МОЗ України»
СвітланаГнатенко – координатор прес-служби Центру
[email protected]
050 469-67-95

Групи торгових марок «Тянь-Шань» та Sun Gardens
Ольга Вержиківська – координатор прес-служби
[email protected]
050 585-33-48

Leave a Comment