События

ПРООН, МОП і Державний центр зайнятості оголосили журналістський конкурс \”Гідна праця: поширюємо кращий досвід\”

ПРООН, МОП і Державний центр зайнятості оголосили журналістський конкурс "Гідна праця: поширюємо кращий досвід" Проект технічного співробітництва «Соціальна інтеграція людей з інвалідністю шляхом забезпечення доступу до зайнятості» веде активну діяльність з формування толерантного ставлення суспільства до людей з інвалідністю. Розпочатий ним конкурс є вже третім за останній рік, спрямований на заохочення журналістів до висвітлення проблем соціальної інтеграції людей з інвалідністю через трудову діяльність. Завдяки ньому Проект очікує зібрати якісні журналістські матеріали в одному з аналітичних жанрів з акцентом на роль роботодавців у забезпеченні гідних умов праці для людей з інвалідністю.

До участі у конкурсі “Гідна праця: поширюємо кращий досвід” запрошуються штатні та позаштатні кореспонденти друкованих та Інтернет-ЗМІ, чиї матеріали на тему забезпечення гідних умов праці для людей з інвалідністю на прикладі окремого/их підприємства чи організації, опубліковано з 10 травня по 10 вересня 2011 року.

Роботи оцінюватиме Журі, до якого увійшли провідні експерти в галузі журналістики та корпоративної соціальної відповідальності.

Стаття переможця має відповідати таким критеріям, як професійний підхід до розвінчання соціальних міфів щодо професійної неконкурентоспроможності людей з інвалідністю, наведення способів вирішення проблеми відсутності умов гідної праці для людей з інвалідністю на одному або декількох прикладах досвіду підприємства чи організації, де такі умови забезпечені, об\’єктивність, доступність та оригінальність подачі матеріалу та ін.
Журналіст-переможець конкурсу отримає відзнаку від Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй, Міжнародної організації праці та Державного центру зайнятості, а також цінний приз – сучасний нетбук від Титульного партнера Проекту в організації конкурсу – Platinum Bank.
Конкурс проводиться з 10 травня по 10 вересня 2011 року.

Дізнатися про умови участі у конкурсі та отримати аплікаційну форму можна за посиланням: http://www.undp.org.ua/contest2.pdf

Leave a Comment